Fenerbahçe transferi bitirdi! Türkiye'ye geliyor

Cüneyt Muharremoğlu
27.01.2023 - 13:37 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 13:43

Fenerbahçe, Parma'nın sol beki Jayden Oosterwolde transferinde mutlu sona ulaştı. Oyuncu sağlık kontrolleri için Türkiye'ye geliyor.

Fenerbahçe transferi bitirdi! Türkiye'ye geliyor

 AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un ısrarla istediği sol bek transferini bitirdi. 21 yaşındaki Hollandalı Jayden Oosterwolde ile her konuda anlaşan sarı lacivertliler Parma ile de el sıkıştı.

7 milyon Euro'luk transfer

İtalyan gazeteci, Fabrizio Romano, Fenerbahçe ile Parma'nın anlaştığı rakamı da açıkladı. Romano'nun verdiği bilgiye göre iki kulüp 7 milyon Euro bonservis bedeliyle el sıkıştı.

Türkiye'ye geliyor

Fabrizio Romano,  Parma'nın sezon başında 3 milyon Euro'ya transfer etitği 21 yaşındaki Hollandalı futbolcunun sağlık kontrolünden geçmek için Türkiye'ye gideceğini de yazdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza Belçika'dan talip çıktı!
Habere Git

Yıllık 800 bin Euro alacak

Sağlık kontrolünde bir sorun çıkmazsa Fenerbahçe, 21 yaşındaki sol bek ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Jayden Oosterwolde ile yıllık 800 bin Euro'ya el sıkışıldı.

19 maçta 1 asisti var

Jayden Oosterwolde; bu sezon Parma'da 18'si Serie B, 1'i İtalya Kupası olmak üzere 19 maçta oynadı ve 1 de asist yaptı.

Jesus'un isteği gerçek oldu

Sol bek olarak sol ayaklı bir oyuncu oynatmak isteyen Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'un bu transferle isteği gerçekleşti. Jayden Oosterwolde hem üçlü hem dörtlü sistemde oynayabiliyor.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli Karabağ'da!
Habere Git

Jesus'un planları değişiyor

Jorge Jesus, Ferdi kadıoğlu dışında üçlü oyunda top çıkaran bir bek olmadığı için son maçlarda 4'lü savunmaya dönmüştü. Transferle Portekizli teknik direktörün sistem konusunda eli rahatladı.

Bir transferle iki kuş

Jayden Oosterwolde transferiyle Fenerbahçe iki pozisyonda alternatife kavuştu. Ferdi Kadıoğlu, bundan sonra mecbur kalmadıkça sağ bek ve orta sahada değerlendirilecek.

Senin için hazırladığımız haberler