Cristiano Ronaldo, Al-Nassr İle 2.5 Yıllık Anlaşma Sağladı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
05.12.2022 - 14:47 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 16:31

Son dakika transfer haberleri... Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr İle 2.5 Yıllık Anlaşma Sağladı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United forması giyen ve İngiliz televizyon kanalı TalkTV'deki "Piers Morgan Sansürsüz" programında teknik direktör Erik ten Hag ve yönetim hakkında ağır eleştirilerde bulunan Cristiano Ronaldo, bu açıklamalar sonrası kulüple karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı.

"Kendimi ihanete uğramış hissettim"

Ronaldo, Manchester United'da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, "Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da..." yanıtını vermişti. 

"Erik ten Hag'a saygım yok"

Oyuna alınmadığı Tottenham karşılaşmasının bitmesini beklemeden soyunma odasına gitmesi sonrası bir maçlığına kadro dışı bırakılan Ronaldo, Erik ten Hag'a saygısı olmadığını belirterek, "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam" şeklinde konuşmuştu.

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim yıldız isim için harekete geçti! Ocak ayında...
Habere Git

"Ferguson, kulübün hak ettiği doğrultuda ilerlemediğini herkesten iyi biliyor"

Kulübün, teknik direktör Alex Ferguson'ın ayrıldığı 2013'ten bu yana gelişim kaydedemediğini savunan Ronaldo, "Kendisi (Ferguson), kulübün hak ettiği doğrultuda ilerlemediğini herkesten iyi biliyor. Manchester United'ı ve taraftarlarını seviyorum. Taraftarlar her zaman benim yanımda oldu. Kulüp için en iyisini istiyorum. Bu nedenle Manchester United'a geldim." ifadelerini kullanmıştı.

İspanyol basınında flaş Ronaldo iddiası

Şu anda 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı ile mücadele eden Ronaldo için İspanyol gazetesi Marca flaş bir iddia ortaya attı. 37 yaşındaki yıldız oyuncunun kariyerine Suudi Arabistan'da devam edeceği ileri sürüldü.

Ronaldo, Al-Nassr FC ile anlaştı iddiası

Haberde, Cristiano Ronaldo'nun 1 Ocak'tan itibaren Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr forması giyeceği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu genç kaleci G.Saray maçını unutamıyor! Mertens...
Habere Git

Al Nassr'dan Ronaldo'ya yıllık 200 milyon Euro

İspanyol gazetesi, Al Nassr Kulübünün yıllık 200 milyon Euro'dan 2,5 sezonluk sözleşme teklif ettiği Ronaldo ile anlaştığını yazdı.

Öte yandan, yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top'u (Ballon d'Or) 5, FIFA En İyi'yi ise 2 kez kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 5 defa kaldıran Ronaldo, Ten Hag yönetimindeki Manchester United'da ilk 11'e girmekte zorlanmıştı. Portekizli yıldız, takımının Premier Lig'de çıktığı 14 karşılaşmanın 10'unda oynadı ancak yalnızca 4'ünde ilk 11'de yer aldı.

Ronaldo için Real Madrid iddiası

Ayrıca, Fransa Milli Takımı'nda Karim Benzema'nın sakatlanması sonrası Ronaldo'nun menajerinin Real Madrid ile temasa geçtiği ve 6 aylığına İspanyol devine yıldız oyuncuyu teklif ettiği belirtilmişti. Ancak İspanyol kulübü devre arasında bir forvet transferi gerçekleştirmeyeceğini açıklamıştı. 

İlgini Çekebilir
Aslan, yıldız isimle anlaştı! 13 milyon TL...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler