Alanyaspor'da Francesco Farioli'den Cenk Tosun'a övgü

Orhan Gülek
27.01.2023 - 23:13 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 23:21

Süper Lig 21. haftasında Beşiktaş'a 3-0 yenilen Alanyaspor'da teknik direktör Francesco Farioli, maç sonu iki gol atan Cenk Tosun'a övgüde bulundu. İşte detaylar

Alanyaspor'da Francesco Farioli'den Cenk Tosun'a övgü

AJANSSPOR - HABER

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ile Francesco Farioli’nin ekibi Alanyaspor, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiminde Dolmabahçe'de karşı karşıya geldi.

Mücadele Beşiktaş'un 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Siyah-beyazlı takımın galibiyet golleri; Cenk Tosun(2) ve Dele Alli'den geldi.

Karşılaşma sonrası Alanyaspor'da teknik direktör Francesco Farioli açıklamalarda bulundu.

"Cenk Tosun neden en pahalı transfer olduğunu gösterdi"

Karşılaşmada iki gol atarak yıldızlaşan Beşiktal'lı Cenk Tosun'u öven Francesco Farioli, "Biz de gol şansları bulduk, atsak farklı olabilirdi. Beşiktaş'a evinde 5 şans verirseniz, bunları atarlar. Cenk Tosun, Türk futbolunun en pahalı transferi. Bunun nedeninin gösterdi. İki takım arasındaki farklar ortaya çıktı. Biz genç bir takımız" dedi.

"Sonuçtan ders çıkaracağız"

Beşiktaş yenilgisinden ders alacaklarını ifade eden Farioli, "Çok net pozisyonlar biz de bulduk ama golü atamadık. Bazı maçlarda 10 net pozisyon buluyoruz ama atamıyoruz. Oyuncularımızın skora ortak olma isteği eksikti. Aldığımız dersleri cebimize koyarak çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, Beşiktaş taraftarına seslendi
Habere Git

Cenk Tosun, tarihe geçti

Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 3-0 yendiği mücadelede 2 gol atan Cenk Tosun, tarihe geçti. Milli futbolcu, siyah-beyazlı formayla Vodafone Park'ta en fazla Süper Lig golü atan oyuncu oldu.

Alanyaspor ağlarına 2 gol atan Cenk Tosun, Süper Lig'de 23 gollü Cyle Larin'i geride bırakarak Vodafone Park'ta en çok gol atan futbolcu oldu. Milli golcü, Dolmabahçe'de rakip filelere 24 gol bıraktı.

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 38'e yükseltti. Alanyaspor ise 25 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler