Fransız devi Fenerbahçeli yıldıza talip oldu! 10 milyon Euro...

İsa Kethüda
28.03.2024 - 09:25 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 09:36

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen Hollandalı sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde'ye Fransa Ligi'nden talip çıktı...

Fransız devi Fenerbahçeli yıldıza talip oldu! 10 milyon Euro...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularına transfer önerileri gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertli takımın Parma'dan 6 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, Fransa kulüplerinin transfer listesine girdi. İşte detaylar...

Fanatik'te yer alan habere göre; Ferdi Kadıoğlu, Osayi-Samuel, İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski gibi isimlerden ciddi kârlar elde etmeyi hedefleyen Kanarya'da bir isme daha talip çıktı. Fenerbahçe dış transferde kadrosunu güçlendirmeyi hedeflerken yıldızlarına da öneriler gelmeye devam ediyor.

Avrupa'nın önemli kulüpleri, Jayden Oosterwolde'nin peşine düştü. Fransız ekibi ise ilgisini bir üst seviyeye taşıdı ve Sarı-Lacivertliler'in Hollandalı yıldızı için maliyet araştırmasına başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını duyurdu
Habere Git

Marsilya, Oosterwolde'nin peşinde

Marsilya'nın, hem sol bek hem de stoperde görev yapabilen 22 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro'luk bütçe ayırdığı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin ise genç futbolcunun bonservisi için en az 15 milyon Euro beklentisi olduğu öğrenildi.

6 milyon Euro'ya transfer edildi

Sarı-Lacivertli ekip, geçen sezonun devre arasında Oosterwolde'yi uzun uğraşlar sonucunda Parma'dan 6 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı. 

Performansı arttı

Jorge Jesus sol bek performansını beğenmediği Hollandalı oyuncuya çok süre vermese de Oosterwolde bu sezon bambaşka bir kimliğe büründü. İsmail Kartal'la çıkışa geçen 22 yaşındaki futbolcu stoper de oynamaya başlayarak değerine değer kattı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe'nin tartıştığı modeli dünyada 13 kulüp uyguluyor
Habere Git

Bu sezonki performansı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 39 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Piyasa değeri 11 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 11 milyon Euro olan Hollandalı yıldızın, 7 milyon Euro ve üzerinde bir rakama satılırsa, anlaşma gereği edilen kârın %30’u Parma kulübüne ödenecek.

Senin için hazırladığımız haberler