Yeni Malatyaspor'un Futbolcu Hocası Adem Büyük, Kendisini Oyuna Aldı

Akın Ungan
19.02.2022 - 15:20 | Son Güncellenme: 19.02.2022 - 15:39

Yeni Malatyaspor-Antalyaspor maçında Teknik Sorumlu Adem Büyük, kendini oyuna aldı. Adem, akıllara Aykut Kocaman'ın İstanbulspor dönemini getirdi. İşte detaylar...

Yeni Malatyaspor'un Futbolcu Hocası Adem Büyük, Kendisini Oyuna Aldı

Yeni Malatyaspor'un, Antalyaspor ile karşı karşıya geldiği mücadele, Türk futbolseverler için ilginç anlara sahne oldu. Sahalarda eşine az rastlanan olayın yaşandığı maçı Antalyaspor, 2-1 kazandı.

Kendi karar verdi, kendini oyuna aldı

Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına, kaptan Adem Büyük getirildi. Bir süredir takımın teknik sorumluluğunu yürüten ve oyunu kenardan takip eden golcü oyuncu, Antalyaspor karşısında takımın 1-0 geriye düşmesi ile kendisini oyuna aldı.

Direğe takıldı

Türk futbolunda izleyenlerin eşine az rastladığı olayda Adem Büyük, ikinci yarının 55. dakikasında kendi kararı ile kendisini Mustafa Eskihellaç'ın yerine oyuna aldı. Golcü oyuncu takım arkadaşları ve aynı zamanda öğrencileri ile birlikte sahada ter döktü. Zorlu maçta bir pozisyonda ise golcü oyuncu, direğe takıldı.

Aykut Kocaman'ı hatırlattı

Adem Büyük ile şahit olunan bu olay, Aykut Kocaman'ın İstanbulspor'da yaşattığı anıları akıllara getirdi. Kocaman da İstanbulspor döneminde futbolcuyken, teknik direktörlük yapmış ve kritik bir maçta kendisini oyuna almıştı.

Trabzonspor maçıydı

1999/00 sezonu İstanbulspor Ziya Doğan yönetiminde düşme hattına geriledi. Ziya Doğan gönderilirken Aykut Kocaman futbolculuğunun yanında teknik direktör oldu. İstanbulspor kendisini açısından kümede kalmak için büyük önem taşıyan maçta Trabzonspor ile karşılaştı.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyasporlu futbolculardan 20 saniyelik protesto! İşte nedeni...
Habere Git

Kendisini oyuna aldı, hat-trick yaptı!

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’ndaki mücadelenin ilk yarısını Karadeniz ekibi 1-0 önde kapattı. Aykut Kocaman, kulübeden işlerin yolunda gitmediğini görünce, kendisini oyuna soktu. 3 gol atarak, hat-trick yapan Aykut Kocaman takımının karşılaşmayı 5-1 kazanmasını sağladı. O sezon İstanbulspor ligde kalmayı başardı. Aykut Kocaman sezon sonunda aktif futbol hayatını bitirdi ve İstanbulspor’da teknik direktörlüğe başladı.

Senin için hazırladığımız haberler