Galatasaray'a Memphis Depay Müjdesi! İşte Barcelona'nın Kararı

Ali Bozkurt
27.11.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 16:35

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Hollandalı golcü oyuncu Memphis Depay'ın Barcelona kariyeri belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'a Memphis Depay Müjdesi! İşte Barcelona'nın Kararı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın geçtiğimiz sezondan bu yana transfer listesinde yer alan ve sezon başında teklif sunulmasına rağmen anlaşma sağlanamayan Memphis Depay için haber geldi. İspanyol devi Barcelona, Hollandalı golcü oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı. Detaylar...

Xavi, kararını verdi

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Depay için yeni bir iddia gündeme gedli. Gazeteci Nicolo Schira, Barcelona'nın teknik direktörü Xavi'nin Depay'ı takımda istemediğini ve futbolcunun ocak ayında yolları ayrılacağını iddia etti. 

Galatasaray'ın listesinde

Sezon başında Mertens, Torreira, Icardi ve Juan Mata gibi dünya yıldızlarını transfer eden Galatasaray, Barcelona forması giyen Hollandalı golcü oyuncu Depay'ı kadrosuna katmak istemiş anlaşma sağlayamamıştı. Cimbom, gol yollarına ise Seferoviç'i de transfer ederek sezona Gomis - Icardi ve Seferoviç ile başladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Fransa'ya çıkarma! O isimler...
Habere Git

İki isim yolcu

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Haris Seferoviç ile yollar ayrılma kararı verildi. Cimbom, Dünya Kupası'nda olan Seferoviç'in kendini toparlayamaması sonrası devre arasında kiralık sözleşmesini iptal edecek. Süper Lig'de henüz golü olmayan Seferoviç'in yanı sıra 37 yaşındaki Gomis ile de yollar ayrılacak. Suudi Arabistan'dan transfer teklifleri alan Fransız golcü tekrardan Suudi Arabistan'a dönüş yapmak istedi. 

2 golcü daha listesi

Galatasaray'da Icardi'nin bonservisini alma düşüncesi yanı sıra alternatif olarak Deniz Undav ile Lyon forması giyen Dembele, listede yer alıyor. Cimbom, Dembele'nin menajeriyle anlaşma sağlamasına rağmen henüz Lyon ile anlaşma sağlayamadı. Bir diğer isim ise  Brighton & Hove Albion forması giyen Deniz Undav... Galatasaray, yerli forvet olarak belirlediği 26 yaşındaki golcü oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler