Hakim Ziyech, Suudi Arabistan takımlarının transfer listesine girdi

Ali Bozkurt
08.12.2023 - 10:12 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 10:24

Süper Lig devi Galatasaray'ın Chelsea'dan maliyetsiz kiraladığı ve satın alma opsiyonu bulunan Hakim Ziyech'e transfer kancası geldi. Suudi ekipleri gözünü dikti.

Hakim Ziyech, Suudi Arabistan takımlarının transfer listesine girdi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın son dönemdeki en başarılı ismi Hakim Ziyech yeniden Suudi Arabistan kulüplerinin radarına girdi. Suudi ekiplerinin yıldız oyuncuyu sene sonunda transfer etmek istedikleri iddia edildi.

Suudi ekipler pişman oldu

Yaz döneminde Al-Nassr kulübü ile imza noktasına kadar gelen ancak sağlık kontrolleri ve maaşta anlaşamama nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Faslı yıldız, Galatasaray'a transfer oldu. Cim Bom'da gösterdiği performans sonrası Suudi ekiplerini pişman etti.

Menajeri ile iletişime geçtiler

Milliyet'te yer alan habere göre; Ziyech’in Galatasaray’da yükselen performansı ile beraber Suudi kulüplerinin de oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor fitili ateşledi! Kulüpler 170 milyon dolar zararda…
Habere Git

Cim Bom gelir elde edecek

Chelsea’dan bedelsiz kiralanan ve sözleşmesinde bedava satın alma opsiyonu bulunan 30 yaşındaki futbolcu için gelen teklifler sarı-kırmızılıları harekete geçirdi. Galatasaray’ın satın alma opsiyonunu kullanarak Ziyech’i bonservisiyle birlikte satmayı planladığı bildirildi. 

Galatasaray hem yıldız futbolcunun bonservisini bedava alacak hem de Ziyech’i satarak önemli bir bonservis geliri elde edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler