Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi alarm! 3 futbolcu sınırda

Furkan Sönmez
25.02.2024 - 21:35 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 21:54

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'da 3 futbolcu, Antalyaspor maçında kart görmeleri halinde haftaya oynanacak Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek. Detaylar.

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi alarm! 3 futbolcu sınırda

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray, yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Sarı kırmızılılarda üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu üç futbolcu kart görmeleri halinde haftaya oynanacak Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek ve forma giyemecek.

Sınırda olan 3 futbolcu

Galatasaray'da yarın tam üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular; Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira. Bu sezon ligde 4 sarı kart gören üç futbolcu, yarın oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında kart görmeleri halinde Beşiktaş ile oynanacak derbi maçında takımlarını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta iki futbolcu Galatasaray derbisinde olmayacak

Beşiktaş'ta sınırda bulunan futbolculardan Gedson Fernandes ve Bahtiyar Zaynutdinov, 2-0 kazandıkları İstanbulspor maçında sarı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü. İki futbolcu da haftaya oynanacak derbi karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacak.

Davinson Sanchez'in Galatasaray karnesi

Galatasaray'a sezon başında 9.7 milyon euro'luk bir transfer bedeliyle katılan Davinson Sanchez, sarı kırmızılı formayla 22 maçta görev aldı. 22 maçta 3 kez rakip fileleri havalandıran başarılı stoper, 2 asist üretmeyi de başardı. 

Kerem Aktürkoğlu çift hanelere ulaştı

Galatasaray'ın "Harry Potter" lakaplı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray ile tam 40 resmi maçta forma giydi. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 12 kez rakip ağları sarsarken, 8 kez takım arkadaşlarının gol atmasına yardımcı oldu.

Sergio Oliveira sakatlıktan döndü

15 Aralık'ta yaşadığı göğüs kası kopma sakatlığı nedeniyle tam 12 maç kaçıran Sergio Oliveira, 2 ay takımından uzak kaldı. Bu sezon 22 resmi maçta forma giyen Portekizli orta saha, 2 gol attı ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler