Galatasaray'da Fernando Muslera kararını verdi!

Özgür Koç
03.01.2024 - 10:40 | Son Güncellenme: 03.01.2024 - 10:47

Galatasaray'da uzun yıllar oynayan 37 yaşındaki kaleci Fernando Muslera sürpriz bir transfere hazırlanıyor. Muslera'nın sarı-kırmızılılar ile sözleşme uzatmayacağı öne sürüldü.

Galatasaray'da Fernando Muslera kararını verdi!

AJANSSPOR - HABER

Uzun yıllar Galatasaray'ın kalesini koruyan 37 yaşındaki Fernando Muslera'nın takımdan ayrılacağı öne sürüldü. 

Galatasaray'da 13. sezonu

Süper Lig'in son şampiyonu sarı-kırmızılılarda 13'üncü sezonunun geçiren Uruguaylı eldiven, bu sezonda da performansıyla göz doldurmayı başardı. Başarılı file bekçisi ilerleyen yaşına rağmen üstün bir performans sergilemeye devam ediyor.

Sözleşmesini uzatmama kararı aldı

Tecrübeli file bekçisi, adını tarihine yazdırdığı Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Akşam'ın haberine göre; Fernando Muslera, sarı kırmızılılarla sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilememe kararı aldı.

Uruguay'a dönüyor

Uruguay basınında yer alan habere göre; Galatasaray'dan ayrılma kararı alan Muslera’nın yeni takımı da belli oldu. Muslera'nın sezon sonunda profesyonel olduğu eski kulübü Club Nacional'e transfer olacağı kaydedildi.

Sarı kırmızılı formayla 484 maça çıktı

Deneyimli eldiven, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 484 maça çıktı. 37 yaşındaki file bekçisi bu karşılaşmalarda kalesinde 516 gole engel olamazken 173 karşılaşmada kalesini gole kapamayı başardı. Muslera, sarı-kırmızılı forma ile bir kez de gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler