Galatasaray'da Hakim Ziyech sevinci: Herkesi şok etti!

Ali Bozkurt
16.03.2024 - 12:19 | Son Güncellenme: 16.03.2024 - 12:23

Süper Lig lideri Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürürken uzun süre sonra sakatlıktan geri dönen yıldız oyuncu Hakim Ziyech sevinci yaşanıyor. Detaylar...

Galatasaray'da Hakim Ziyech sevinci: Herkesi şok etti!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, kalan maçlarda hata yapmayarak şampiyonluğa ulaşmak isterken büyük umutlarla transfer edilen ve yaşadığı sakatlıklar sonrası son maçlarda forma giyme şansı bulamayan Hakim Ziyech geri döndü. Faslı yıldızın antrenman performansı ise sevindirdi. Detaylar...

Katkı vermek istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon hayal kırıklığı yaratan transferlerin başında gelen isimlerden Hakim Ziyech, sezonun son virajında takımının şampiyonluk mücadelesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Rizespor maçında iyi oyun çıkardı

30 yaşındaki hücumcu, Türkiye'ye döndükten kısa süre sonra hızlı bir şekilde iyileşti ve son Çaykur Rizespor karşılaşmasının 2. yarısında oyuna girerek tam anlamıyla bir sürprize imza attı.

En çok çalışan isim oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Ziyech'in son günlerdeki antrenman performansı da şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. Uzun süredir takımı önemsemediği, Galatasaray'dan ayrılmak istediği yönünde eleştirilen tecrübeli futbolcunun, artık idmanlarda herkesten çok daha fazla çalıştığı, bir an önce ilk 11'deki yerine geri dönmeye hazırlandığı öğrenildi.

İlk 11'de olmak istiyor

Hatta Ziyech'in konuyla ilgili olarak Okan Buruk'la görüştüğü ve Kasımpaşa maçında forma istediği belirtiliyor. Bir yandan Fas Milli Takımı'na katılmaya da hazırlanan Ziyech'in ilk 11'de olup olmayacağı bu akşamki antrenmanda netleşecek. 

Senin için hazırladığımız haberler