Galatasaray'da sakatlık laneti yine hortladı!

19.11.2018 - 13:32 | Son Güncellenme: 19.11.2018 - 16:32

Galatasaray'da sakatlık laneti yine hortladı!

Galatasaray'da üst üste yaşanan sakatlıklar ve alınan cezalar nedeniyle kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sakatlar kervanına Younes Belhanda da eklendi. İşte Galatasaray'da son durum...

Fransız basınında yer alan habere göre Belhanda sakatlığı nedeniyle sahalardan 6 hafta uzak kalacak. Faslı oyuncu böylece ilk devreyi kapattı. Galatasaray kulübü 6 haftalık sakatlığı doğruladı.

Milli takımda sakatlanan ve İsveç maçı kadrosundan çıkarılan Serdar Aziz'in durumu henüz netlik kazanmış değil. Sarı kırmızılı ekip Serdar Aziz'in tedavisine başlandığını ve son durumunun perşembe günü yapılacak son kontrolde belli olacağını açıkladı.

Sinan Gümüş, milli arada U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmıştı. En az 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. 

Ümit Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Ozan Kabak sonrasında sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı. Durumu belirsiz. 

Akciğer sönmesi teşhisi konan ve ameliyat olan Yuto Nagatomo bireysel çalışmalarını sürdürüyor. 

Eren Derdiyok da tıpkı Nagatomo gibi bireysel idmanları sürdürüyor.

Uzun süredir takımdan ayrı olan Fernando ise bugünkü idmanın tamamında takımla çalıştı.

Son Kayserispor maçında başından sakatlanan Muslera yerini İsmail Çipe'ye bırakmıştı. Deneyimli eldiven, Uruguay kadrosuna çağrılsa da cuma günkü Brezilya maçı kadrosunda yer almadı.

Eylül sonunda BB Erzurumspor ile oynanan maçta sakatlanan Emre Akbaba'nın sol ayak parmak tarak kemiğinde kırık tespit edilmiş ve milli oyuncunun sahalardan 4 ay uzak kalacağı açıklanmıştı. 

Kulüp doktoru Yener İnce ise geçen ay yaptığı açıklamada Emre'nin ayağında alçı olduğunu ve yaklaşık 6-7 hafta ayağında  kalacağını bildirmişti.

Galatasaray'da sakatlıkların haricinde cezalı futbolcular da bulunuyor. İşte o isimlerin güncel ceza durumları:

Garry Rodrigues - 2 maç

Badou Ndiaye - 4 maç

Ryan Donk - 5 maç

Fatih Terim 9 maç

Hasan Şaş 7 maç

AJANSSPOR

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi Fernando, Feghouli, Onyekuru, Eren Derdiyok gibi önemli isimler sakatlanmış ve takımlarını uzun süre yalnız bırakmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler