Galatasaray'dan orta saha transferi için Ada'ya çıkarma!

02.10.2020 - 09:37 | Son Güncellenme: 02.10.2020 - 09:41

Galatasaray, orta saha transferi için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılıların gündemine bu kez Chelsea'den Bakayoko geldi. Bakayoko, Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte detaylar...

Galatasaray'dan orta saha transferi için Ada'ya çıkarma!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha pozisyonuna bir ismi daha katmak istiyor. Galatasaray ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Galatasaray, Chelsea’de forma giyen Tiemoue Bakayoko ile görüştü mü? İşte detaylar…

Galatasaray, Bakayoko için transfer teklifi yapacak

Fotomaç’ın haberine göre; sarı-kırmızılılar, geçen sezon Monaco’ya kiralanan 26 yaşındaki Fransız oyuncu için kiralama teklifinde bulunacak.

Bakayoko’ya transferde talip olan başka kulüpler de var

Futbolcuya, Crsytal Palace, Real Betis ve Milan’ın da talip olduğu, Chelsea’nin kulübe gelecek en iyi teklifi değerlendireceği yazıldı.

Monaco’da kaç maçta oynadı?

1.89 boyundaki orta saha oyuncusu, geçen sezon Monaco'da 23 maça çıkarken; 1 gol attı, 2 asist yaptı.

Chelsea, Bakayoko’yu kaç para transfer etmişti?

Bakayoko'nun transferi için bonservisi ve kiralama bedeli olarak toplam 56 milyon Euro ödenmişti.

Galatasaray’ın başka alternatifleri var mı?

Ajansspor Galatasaray Muhabiri Burhan Can Terzi’nin aktardığı üzere Galatasaray, geçen sezon kiralık oynayan Jean Michael-Seri için de Fulham’a teklif yaptı ancak; geri dönüş alamamıştı. İngiliz ekibi, Seri’den bonservis bekliyor. Aston Villa’da oynayan Marvelous Nakamba ve Conor Hourihane da Galatasaray’ın gündeminde olan isimler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler