Galatasaray'da 5 Oyuncuya Transfer Teklifi Geldi

Ali Bozkurt
27.01.2023 - 08:53 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 09:14

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu'na gelen teansfer teklifleri belli oldu. Detaylar...

Galatasaray'da 5 Oyuncuya Transfer Teklifi Geldi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yıldız isimlere transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Başkan Dursun Özbek'in 5 isme transfer teklifi geldi açıklamasından sonra transfer teklifleri belli oldu. Detaylar...

''5-6 futbolcumuza teklif var''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, takımda bazı oyunculara transfer teklifi geldiğini duyurdu. Başkan Özbek konuşmasında, "Futbol takımımızın başarılı yürüyüşü çerçevesinde, futbol assetimiz giderek değerleniyor. Sezon başında dünya piyasalarından 1 futbolcumuza talep vardı. O da çok büyük bir rakam değildi. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var. Onlar bizim değerimiz olduğuna göre, görünmeyen varlıklar çerçevesinde burada da değerimiz artmaktadır" ifadelerini kullandı.

Milliyet'te yer alan habere göre Galatasaray'da 5 oyuncuya gelen transfer teklifi belli oldu. Sarı-Kırmızılıarın değerlendirme altına aldığı transfer teklifleri ise şu şekilde:

Victor Nelsson'a transfer teklifleri yağdı

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson'a transfer teklifleri yağdı. Sevilla’nın ilgilenip alamadığı Danimarkalı stoper için Juventus, Inter ve Aston Villa’nın devrede olduğu belirlendi. Nelsson’un serbest kalma bedeli 25 milyon euro. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Sacha Boey'e Portekiz'den teklif

Galatasaray’da bu sezon yıldızlaşan Sacha Boey'e transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Genç yıldız oyuncyyaSporting Lizbon bonuslarla beraber 15 milyon euroya kadar transfer teklifi sundu. Udinese ve Lyon da yine Boey için devrede. 

Lucas Torriera ısrarı sürüyor

Arsenal’den 6 milyon euroya alınan Uruguaylı için Milan ısrarcı. İtalyanlar 15 milyon euroyu gözden çıkardı. İtalyan ekibi devre arasında kadrosuna katmak isterken sene sonu içinde teklif sunduğu iddia edildi. Galatasaray, yıldız oyuncuyu takımda tutmak istiyor.

Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'nın radarında

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na La Liga'dan sonra Premier Lig devi de talip oldu. Aktürkoğlu,  Liverpool’un radarına girdi. Yine Atletico Madrid’in de Kerem’le ilgilendiği biliniyor. İki dev ekip yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağı ifade edildi.

Sarri, Barış Alper'i işaret etti

Galatasaray'ın Lazio ile oynadığı hazırlık maçından sonra teknik direktör Sarri'nin en çok beğendiği isim olarak Barış Alper'i göstermesinden sonra İtalyan ekibi genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladığı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler