Galatasaraylı yıldıza dev teklif! Cimbom'a piyango vurdu

Orhan Gülek
28.03.2024 - 19:16 | Son Güncellenme: 28.03.2024 - 19:26

Transfer haberleri... La Liga devi Atletico Madrid, Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo'ya talip oldu.

Galatasaraylı yıldıza dev teklif! Cimbom'a piyango vurdu

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'ın geçen sezon Roma'dan transfer ettiği ve sezon başında Aston Villa'ya opsiyonlu kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili yeni haberler geliyor. İspanyol basını, Avrupa devinin Zaniolo transferi için sarı-kırmızılılarla görüşmelere başladığını duyururken, bu transfer için ödenecek bonservis bedelini de açıklandı.

Atletico Madrid'den Zaniolo'ya transfer kancası

Adı Milan, Juventus, PSG, Roma ve Lazio ile anılan Nicolo Zaniolo ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.  İspanyol basını, Atletico Madrid'in İtalyan yıldızı istediğini yazdı.

Atletico Madrid, Zaniolo transferi için Galatasaray ile görüşecek

Todofichajes'te yer alan habere göre Nicolo Zaniolo'nun Atletico Madrid yönetiminin en beğendiği isimlerden biri olduğu aktarıldı.

Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta'nın Zaniolo'nun en üst seviyeye çıkacağından emin olduğu ve 24 yaşındaki futbolcunun transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladığı belirtildi..

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Carlos Vinicius kararı! Sezon sonunda...
Habere Git

Atletico Madrid, kesenin ağzını açtı

Haberde Atletico Madrid'in Zaniolo'nun menajeriyle de temas kurduğu vurgulanırken, İspanyol ekibinin bu transfer için Galatasaray'a 18 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği yazıldı..

Nicolo Zaniolo'nun performansı

Nicolo Zaniolo bu sezon Aston Villa formasıyla çıktığı 32 maçta 3 gol attı. Zaniolo'nun güncel piyasa değeriyse 20 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler