Gaziantep FK'lı oyunculardan Beşiktaş açıklaması: "Hocamız gitti, değişiklik iyi geldi"

İsa Kethüda
11.03.2024 - 22:54 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 22:59

Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'nın sahasında Beşiktaş'ı yendiği maç sonrası Mustafa Eskihellaç, Deian Sorescu ve Denis Draguş açıklama yaptı.

Gaziantep FK'lı oyunculardan Beşiktaş açıklaması: "Hocamız gitti, değişiklik iyi geldi"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Gaziantep FK'nın sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maç sonrası ev sahibi ekipte Mustafa Eskihellaç, Deian Sorescu ve Denis Draguş açıklamalarda bulundu.

"Yeni hocamız için de mutluyum"

Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Draguş, "Çok mutluyum. Yeni hocamız için de mutluyum. Yeni bir başlangıç oldu. Takım olarak iyi yoldayız. Herkes için iyi bir akşam oldu" dedi. 

"Her maç final niteliği taşıyor"

Sorescu ise, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Aynı seviyeyi korumamız gerekiyor. 9 maç daha var. Her maç final niteliği taşıyor. Aynı mücadeleyi kalan maçlarda da sürdürmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Hocamız gitti, değişiklik iyi geldi"

Mustafa Eskihellaç da, "Uzun zamandır kazanamıyorduk. Psikolojik ve fiziksel olarak bizi çok etkiliyordu. Adana Demirspor ve Pendikspor'a karşı son dakikalarda yediğimiz gollerle 4 puan kaybettik. Sonra hocamız gitti, değişiklik iyi geldi. Tehlikeli bölgeden uzaklaşıp daha rahat bir futbol oynamak istiyoruz. Uzun zamandır tehlikeli bölgedeyiz. Herkes her yerde kazanabiliyor. Biz de bugün rakip fark etmeksizin kazanabileceğimizi gösterdik. Önümüzde Rize deplasmanı var, bu ciddiyeti gösterirsek oradan istediğimizi alırız. 

"Filistin'deki zulüm inşallah son bulur"

Filistin'deki zulüm inşallah son bulur. Oradaki kardeşlerimiz nefes alsın. Dünyanın da ne kadar samimiyetsiz olduğunu gösteriyor. Ülkemiz hep mazlumun yanında olmuştur. Önce Allah'tan sonra samimi kardeşlerinden yardım bekliyorlar, biz de onların samimi kardeşleriyiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler