Gazişehir Gaziantepli futbolcuların şampiyonluk inancı tam!

17.04.2018 - 13:29 | Son Güncellenme: 17.04.2018 - 13:29

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in oyuncuları, sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor.

Orta saha oyuncusu Jefferson Juinor, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak kaldığını ve geçen hafta Altınordu maçında forma şansı bulduğunu söyledi.

Bu maçta attığı golün kendisini çok sevindirdiğini ve kariyerine de güzel bir anı eklediğini anlatan Jefferson, güzel bir geri dönüş yaptığına inandığını vurguladı.

Jefferson, hafta sonu deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Bu karışlaşma da en az Altınordu maçı kadar zorlu ve değerli. Bundan sonra 3 maçımız kaldı ve her biri bizim için birer final. Şampiyon olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

Özgür Can: "Kazanacağımızı düşünüyorum"

Kırmızı-siyahlı kulübün forvet oyuncusu Özgür Can Özcan ise geçen hafta Altınordu maçında rakiplerinin kendilerinden iyi oynadığını ancak daha istekli oldukları için galibiyete ulaştıklarını dile getirdi.

Altınordu maçını bir kenara bırakıp bu hafta deplasmanda oynayacakları Ankaragücü maçına odaklandıklarını ifade eden Özcan, çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydetti.

Tecrübeli golcü, Ankara'dan mutlu dönmek istediklerine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Kendi oyunumuzu oynadıktan sonra kazanacağımızı düşünüyorum. Ligin ikinci yarısında iyi bir performans yakaladık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz, devamını da getirmek istiyoruz. Takımda aslında pek fazla stres yok. Biz ne kadar sağlıklı düşünüp, dikkatli olursak, o kadar iyi oynarız. Ankaragücü'nü yenersek avantajı elimize alırız, sonrasında da ipleri bırakacağımızı düşünmüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler