Mete Gazoz, TVNet'in Cumhuriyet paylaşımına Atatürk ile cevap verdi

Orhan Gülek
29.10.2023 - 12:04 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 12:07

Olimpiyat şampiyonu okçumuz Mete Gazoz, Cumhuriyet paylaşımında kendi fotoğrafını kullanan ama Atatürk'e vermeyen TVNet'e tepki gösterdi. Gazoz, Atatürk fotoğrafıyla yanıt verdi. Gazoz, tabiri caizse bu kez Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet aşkına 12'den vurdu!

Mete Gazoz, TVNet'in Cumhuriyet paylaşımına Atatürk ile cevap verdi

AJANSSPOR - HABER

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, TVNet kanalının Cumhuriyetin 100. yıl dönümü için yaptığı paylaşımda kendisinin fotoğrafının kullanılıp Atatürk'ünkinin kullanılmamasına tepki gösteri. Gazoz'un bu tepkisi sosyal medyada trend topic oldu. 

Gazoz'un fotoğrafı kullanıldı

TVNet, Cumhuriyet 100 yaşında! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun! mesajıyla paylaşım yaptı. Paylaşımın görselinde Mete Gazoz'a da yer verildi. Ancak Olimpiyat şampiyonundan buna tepki geldi.

Mete Gazoz: Doğru kullanım bu!

Gazoz, TVNet'in paylaşımını alıntılayıp "Doğru kullanım şekli bu" diyerek, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını koydu. Gazoz, böylece kendi görselini koyan ama Atatürk'e yer vermeyen TVNet'e açık bir tepki oraya koydu. 

İlgini Çekebilir
Cumhuriyet'in 100. Yılı: Türk Sporunda Çığır Açanlar
Habere Git

Gazoz'un da fotoğrafını sildiler

Mete Gazoz'un bu tepkisinden sonra TVNet, söz konusu paylaşımını sildi. Kanal, ardından yeni bir paylaşım yaptı. Yeni paylaşıma da Atatürk fotoğrafı da konulmazken, Olimpiyat şampiyonu milli okçumuz Mete Gazoz'un fotoğrafı da silindi. 

Senin için hazırladığımız haberler