Giresunspor haftalardır kazanamıyor! İlk tepki Sabri Öztürk'ten geldi

Ali Bozkurt
18.03.2024 - 17:03 | Son Güncellenme: 18.03.2024 - 17:07

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında konuk ettiği ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'a 6-0 yenilen Bitexen Giresunspor, galibiyet yüzü görmezken Giresunspor eski milletvekili Sabri Öztürk, sosyal medyadan tepki verdi.

Giresunspor haftalardır kazanamıyor! İlk tepki Sabri Öztürk'ten geldi

AJANSSPOR HABER

Sezona transfer yasağı nedeniyle altyapı takviyeli gençlerden kurulu kadroyla giren Giresunspor, Kendi sahasında Şanlıurfaspor'a 6-0 mağlup oldu. Maçtan sonra ise Ak Parti Giresun eski Milletvekili Sabri Öztürk, sosyal medyadan yönetim ve futbolculara tepki verdi.

16 maçtır kazanamıyorlar

Ligde geride kalan 27 haftada sadece 7 puan toplayabilen ve 18. sırada bulunan Giresun ekibinde, galibiyet hasreti 16 maça çıktı. Kendi evinde 13 maçta rakipleri önünde sadece 1 galibiyet alabilen yeşil-beyazlılar, 3 kez berabere kaldı, 9 karşılaşmada ise sahadan mağlup ayrıldı. Giresunspor, iç sahadaki 13 karşılaşmada sadece 2 gol kaydedebildi.

Sabri Öztürk tepki verdi

Eski vekil Sabri Öztürk, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

‘’Süper Ligde 3 büyükleri yenip gururumuz olan bir takımdan, 1.Ligin son sıralarındaki Ş.Urfaspor'dan 6 gol yiyen bir takıma... Bir şehrin umudu olan Giresunspor'un mutfak giderlerini bile keser, bankalardan kredisini engeller, sponsorlarına baskı yapar, müfettiş üstüne müfettiş gönderip baskı kurarsanız olacağı buydu. Boyunlarına yeşil beyaz atkı atıp maçlarda görüntü yapan, kendini şehrin sahibi sanan arkadaşlar, eserinizle övünebilirsiniz! Yazık oldu #Giresunspor'a ve şehrimize…''

Senin için hazırladığımız haberler