Markus Gisdol'dan 3-0'lık Rizespor maçı sonrası takımına büyük övgü

Orhan Gülek
23.02.2024 - 22:53 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 22:59

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, takımın başarısında kendisini ilk sıraya koymadığını, başarının takımın ortak başarısı olduğunu söyledi.

Markus Gisdol'dan 3-0'lık Rizespor maçı sonrası takımına büyük övgü

AJANSSPOR - HABER

Çaykur Rizespor’u kendi sahasında 3-0 yenen Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Çok zor bir maç oldu"

Gisdol, çok önemli bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Gisdol, “Çok zor bir maç oldu. Özellikle ilk yarıda her 2 takım da çok gol pozisyonuna girdi. İlk yarıda top kazandıktan sonra oyuna iyi sokamadık." dedi.

"İyi bir hoca olmak istiyorsanız takımınızın da iyi olması lazım"

Kendinden ziyade takımın başarısını vurgulayan Gisdol, "İlk yarı bitince oyuncularla konuştuk. Rakibe orta alanda alan vermemeyi konuştuk. Daha sonrasında oyunun kontrolünü elimize aldık. Golleri bulduğumuz için maçı kazandık. İyi bir hoca olmak istiyorsanız takımınızın da iyi olması lazım. Ben kendimi birinci sıraya koymuyorum. Ortada bir başarı varsa hepimizin ortak başarısı." dedi.

İlgini Çekebilir
Karadeniz derbisi Samsunspor'un! Rizespor'u aşağı çekti
Habere Git

"Resmen 12. adamla birlikte oynuyoruz"

Taraftara ayrı bir paratez açan Gisdol, "Evimizde oynadığımız maçlarda taraftarla birlikte çok güçlü olabiliyoruz. Son deplasman maçında da iyi oynadık ama gol atma sıkıntısı yaşamıştık. Evimizde oynadığımız maçlarda resmen 12. adamla birlikte oynuyoruz. Bu da bize olumlu yansıyor” dedi.

Sıradaki rakip Başakşehir

Samsunspor'a galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Rick Van Drongelen, 54. dakikada Carlo Holse ve 78. dakikada penaltıdan Olivier Ntcham kaydetti.

Bu galibiyetle puanını 33'e yükselten Samsunspor ligdeki bir sonraki maçında Başakşehir deplasmanına gidecek.

36 puanda kalan Rizespor ise Kayserispor'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler