Gökhan Saki'nin dev maçı S Sport'ta

21.09.2017 - 15:53 | Son Güncellenme: 21.09.2017 - 15:53

Saran Group’un Premium içerikli Premier Spor Kanalı S Sport, dünya şampiyonu sporcumuz Gökhan Saki’nin UFC’deki ilk MMA maçını Cuma’yı Cumartesi gününe bağlayan gece 05.00’dan itibaren sporseverlerle buluşturacak. “The Rebel” (Asi) lakaplı sporcumuzun “Frankenstein” lakabıyla tanınan Luis Henrique da Silva karşısına çıkacağı karşılaşmayı S Sport spikerlerinden Yücel Tuğyan, canlı yayında izleyicilere aktaracak.

Hafif ağır sıklet kategorisinde gerçekleşecek maçta sporseverlerin kalbi, S Sport sayesinde kick boks yıldızımız Gökhan Saki için atacak. Yaklaşık iki ay önce UFC ile sözleşme imzalayan Gökhan Saki’nin Luis Henrique da Silva ile karşılaşacağı maç, UFC Fight Night 116 organizasyonu altında Japonya’da gerçekleştirilecek. Dünya şampiyonu sporcumuz, bu önemli karşılaşma öncesinde otoriteler tarafından favori olarak gösteriliyor.

Gökhan Saki’nin karşılaşmasını canlı izlemek isteyen sporseverler, S Sport’a Digiturk 85, D-Smart 78 ve Turkcell TV + 77. Kanaldan ulaşabilecek. S Sport, dünyaca ünlü spor organizasyonlarını Türk izleyicilerle buluşturmaya önümüzdeki dönemde de devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler