Erol Bulut, Gaziantep FK Ayrılığıyla ilgili Açıklama Yaptı

Orhan Gülek
27.01.2023 - 18:54 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 19:33

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'da 1,5 yıldır takımın başında bulunan teknik direktör Erol Bulut, ayrılık kararı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Erol Bulut, Gaziantep FK Ayrılığıyla ilgili Açıklama Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Gaziantep FK ile yolların ayrıldığı teknik direktör Erol Bulut, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gaziantep FK ile yolların ayrıldığı teknik direktör Erol Bulut, teşekkür mesajı paylaştı. Bulut, yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık"

Yaklaşık 1,5 yıldır görev yapmakta olduğum Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu göreve gelmemizde büyük emeği olan başta sayın Adil Sani Konukoğlu, Cevdet Akınal ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Bugüne kadar birlikte çalıştığımız futbolcu kardeşlerime, kulüp personelimize ve bizleri destekleyen-desteklemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Gaziantep Futbol Kulübü'ne başarılar diliyorum."

İlgini Çekebilir
Vali topa girdi! Erol Bulut ayrılığı resmen açıklandı
Habere Git

Ne olmuştu?

Gaziantep Futbol Kulübü, bugün teknik direktör Erol Bulut ile resmi olarak yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz de yaklaşık 1.5 sezondur teknik direktörlük görevini üstlenen Erol Bulut ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Erol Bulut ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

"1,5 yıldır maaş almıyorum" demişti

Erol Bulut, Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Fenerbahçe maçının ardından kulüp yönetiminin istifa ettiğini ve bazı oyuncularının alacakları için şikayette bulunduğunun hatırlatılması üzerine kendisinin de 1,5 yıldır para almadığını ancak herhangi bir şikayette bulunmadığını vurgulamıştı.

Erol Bulut'un Gaziantep FK karnesi

Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonuna ilk 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak iyi bir başlangıç yaptı. Gaziantep ekibi, Süper Lig'de daha sonrasında oynadığı 16 maçta ise sadece 2 galibiyet alabilirken, bu süreçte 8 mağlubiyet, 6 da beraberlikle sahadan ayrıldı. Erol Bulut yönetimindeki Gaziantep FK ligde son 9 maçta hiç galibiyet alamazken, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi.

Taraftarlardan yoğun tepki aldı

Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve oynanan kötü futbolun ardından taraftardan da yoğun tepki alan ve maç sonu yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Erol Bulut'un Gaziantep FK'daki 1,5 yıl teknik direktörlük macerası bugün itibariyle sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler