Bodrum FK - Göztepe: 3-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

Akın Ungan
24.12.2023 - 15:38 | Son Güncellenme: 24.12.2023 - 15:45

Son dakika | TFF 1. Lig'de Bodrum FK, Göztepe ile karşılaştı. Bodrum, maçı 3-0 kazandı. Göztepe'nin serisi sona erdi. İşte maç sonucu, yazılı özet...

Bodrum FK - Göztepe: 3-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in 17'inci haftasında Bodrumspor sahasında Göztepe ile karşılaştı. Maç, ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçta gol perdesini Samet Yalçın kaydetti

Bodrumspor - Göztepe maçında gol perdesini 34'üncü dakikada ev sahibi ekip adına Samet Yalçın  kaydetti. Ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yapan Samet Yalçın takımını maçta 1-0 öne geçirdi.

Bodrumspor farkı 2'ye çıkardı

Bodrumspor, Göztepe karşısında farkı Ogün Bayrak'ın kendi kalesine attığı golle 2'ye çıkardı. Ogün Bayrak'ın ters vuruşunda top ağlara gitti ve Bodrumspor 2-0 öne geçti.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Sözleşmesini feshetti
Habere Git

Maçta son sözü Kenan Özer söyledi

Maçta son sözü ev sahibi ekip adına  Kenan Özer söyledi. Maçın 79. dakikasında penaltıda topun başına geçen Kenan Özer hata yapmadı ve farkı 3'e çıkardı.

Bodrumspor'un ligdeki durumu

Bodrumspor, Trendyol 1. Lig'de oynadığı 17 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 29 puan ile 6'ıncı sırada er alıyor.

Göztepe'nin ligdeki durumu

Göztepe, Trendyol 1. Lig'de oynadığı 17 haftada 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 32 puan ile 3'üncü sırada yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Yapay zeka dev derbinin kazananını belirledi! Fenerbahçe- Galatasaray...
Habere Git

Bodrumspor, Giresunspor'u konuk edecek

17. hafta maçında Göztepe karşısında üç puan ulaşan Bodrumspor, Trendyol 1. Lig 18. hafta maçında 14 Ocak'ta sahasında Giresunspor'u konuk edecek.  

Göztepe, Sakarya deplasmanına gidiyor

17. hafta maçında deplasmanda Bodrumspor'a mağlup olan Göztepe, Trendyol 1. Lig 18. hafta maçında 14 Ocak'ta Sakaryaspor ile karşılaşacak.

Göztepe'nin seri sona erdi

Trendyol 1. Lig'de Göztepe 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Sarı-Kırmızılı ekip Tuzlaspor, Giresunspor, Gençlerbirliği ve Eyüpspor maçlarından üç puanla ayrılırken, Bodrumspor deplasmanında aldığı 3-0 mağlubiyetin ardından galibiyet serisi sona erdi. 

Bodrumspor 4 haftadır bileği bükülmüyor

Bodrumspor, Trendyol 1. Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmada bileği bükülmedi. Yeşil - Beyazlı ekip Şanlıurfaspor ve Göztepe maçlarından üç puanla ayrılırken, Tuzlaspor ile Kocaelispor maçlarından ise 1'er puanla sahadan ayrıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler