Göztepe, Bandırma'da kazandı!

İsa Kethüda
11.02.2024 - 18:03 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 18:07

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Göztepe'ye mağlup oldu. İşte maç sonucu, özet, goller ve karşılaşmadan detaylar.

Göztepe, Bandırma'da kazandı!

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Göztepe, deplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor'u 2-0 mağlup etti ve ligde ikinci sırada yer aldı.

Maçtan dakikalar:

18. dakikada Yalçın'ın ceza yayından sol ayağı ile yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlka direğe çarparak oyun alanına geri döndü. Daha sonra savunma, topu kornere gönderdi.
64. dakikada Romulo'nun sağ taraftan ortasında ceza sahası içerisinde uygun pozisyonda bulunan Yalçın'ın vuruşunda yop ağlara gitti. 0-1
67. dakikada Levent'in sağ kanattan ortasında Djitte'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Lis, iki hamlede çizgi üzerinde kontrol etti.
90+2. dakikada Messaoudi'nin pasında topla buluşan Romulo'nun ceza sahası içinde bekletmeden yaptığı vuruşta top, filelere gitti. 0-2

Maçtan detaylar

Hakemler: İlker Yasin Avcı, Azad İlhan, Kadir Akıllı
Bandırmaspor: Akın Alkan, Djitte(Gakpa dk. 82), Emre Batuhan Adıgüzel (Mustafa Çeçenoğlu dk. 87), Mulumba, Cebio Souku, Rahmetullah Berişbek (Metehan Mimaroğlu dk. 71), Siteo, Novarone Foor (Jozefzoon dk. 82), Levent Ayçiçek, Sergen Piçinciol, Taha Batuhan Yayıkçı
Yedekler: Zafer Görgen, Doğan Can Davas, Badji, Aygün Özışıkyıldız, Mehmet Özcan, Mücahit Albayrak
Teknik direktör: Hüseyin Eroğlu
Göztepe: Mateusz Lis, Taha Altıkardeş, Dos Santos, Kubilay Kanatsızkuş (Da Cruz dk. 63), Ahmet Ildız (Celil Yüksel dk. 83), İsmail Köybaşı, Ramon Pascal (Messaoudi dk. 64), Yalçın Kayan (Turgay Gemicibaşı dk. 84), Junior Dennis (Atınç Nukan dk. 90), Ümit Akdağ, Ogün Bayrak
Yedekler: Arda Özçimen, Ensar Aksakal, Obinna Mamah, Lasse Nielsen, Fıratcan Üzüm
Teknik direktör: Stanimir Stoilov
Goller: Yalçın Kayan (dk. 64), Ramula (dk. 90+1) (Göztepe)
Sarı kartlar: Ogün Bayrak, Dos Santos, Ahmet Ildız, Taha Altıkardeş (Göztepe)

Hüseyin Eroğlu: "Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin"

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Bandırmaspor, sahasında Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktörler mücadele değerlendirdi.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Takımı sezon sonu Süper Lig'e çıkarıp taraftarımızı mutlu edeceğiz. Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin" dedi. Taraftarlarını üzdüklerini ama hedeflerinde herhangi bir değişiklik olmadığını belirten Eroğlu "Takımı sezon sonu Süper Lig'e çıkarıp taraftarımızı mutlu edeceğiz. Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin. Şu an istediğimiz skorları alamıyoruz. Bugünkü maç kazanmamız gereken bir maçtı. Maçı kazansaydık yukarılara tutunabilirdik. Maçın genelinde pozisyona girmekte zorlandık. Rakibimize de çok pozisyon vermedik. Topu kaptırdığımız bir pozisyon sonrası golü yedik. Galatasaray maçı bizim için yoğun bir tempoda geçmişti, bugünkü maçın son bölümünde hem mental hem de fiziksel olarak onun etkilerini gördük. Kalan maçlara en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Çok iyi olmak zorundayız, üzdüğümüz taraftarları da sezon sonu mutlu etmek zorundayız” dedi.

Stanimir Stoilov: "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum"

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov da sert ve zor bir maç oynadıklarını dile getirerek, "Bizim takım organizasyonunu ve dinamizmini sonuna kadar sürdürdü ve 2 gol bulduk. Bu statta oynamak birçok takım için zor, o yüzden bu galibiyet bizim için çok önemli. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum bizi her zaman destekliyorlar. İnanıyorum ki biz takım ve taraftar birlikte olduğumuzda her şeyi başarabilir ve Süper Lig'e çıkabiliriz. Önümüzde çok maç var ve bizim taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var, o yüzden ceza yememeleri için taraftarlarımızın dikkatli olmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler