Göztepe, Mateusz Lis'in bonservisini alıyor

Akın Ungan
02.01.2024 - 22:16 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 22:24

TFF 1. Lig ekibi Göztepe, takımda kiralık olarak forma giyen kaleci Mateusz Lis'in bonservisini almak için harekete geçti. İşte tüm detaylar...

Göztepe, Mateusz Lis'in bonservisini alıyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele vermek isteyen TFF 1. Lig ekibi Göztepe, takımda kiralık olarak forma giyen file bekçisi Mateusz Lis'in bonservisini almak için harekete geçti.

Lis'in bonservisi Southamton'da

Göztepe'nin yüzde 70 hissesine sahip olan Sport Republic şirketinin yönettiği Southamton'ın kalecisi olan Mateusz Lis'in bonservisini Göztepe'ye verileceği bildirilirken, İzmir ekibinin oyuncuyla 4 yıllık kontrat yapacağı öğrenildi.

Kalesinde 12 gol gördü

Sezonun ilk yarısında 17 maçta kalesinde 12 gol gören Polonyalı file bekçisi, 2 de kritik penaltı kurtardı.

İlgini Çekebilir
Göztepe radarına Welton'u aldı
Habere Git

Altay'da forma giydi

Mateusz Lis, 2021-2022 sezonunda başka bir İzmir ekibi olan Altay'da forma giydi. Başarılı file bekçisi gösterdiği performans ile sezon sonunda Southamton'a transfer olmuştu.

Göztepe'nin ligdeki durumu

Göztepe, Trendyol 1. Lig'de 17 hafta sonunda 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 32 puan toplayarak 3. sırada yer alıyor.

Mateusz Lis'in piyasa değeri

Göztepe'de kiralık olarak forma giyen Polonyalı file bekçisi Mateusz Lis'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler