Göztepe'de Stoilov fırtınası! Giresunspor'a karşı da kazandı

Ali Bozkurt
05.12.2023 - 07:08 | Son Güncellenme: 05.12.2023 - 07:10

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Göztepe konuk ettiği Giresunspor’u 3-0 mağlup etti. Göztepe’nin yeni teknik direktörü Stanimir Stoilov, takımın başında çıktığı iki maçtan da 3 puan çıkardı.

Göztepe'de Stoilov fırtınası! Giresunspor'a karşı da kazandı

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de teknik direktör Radomir Kokovic ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına geçen Stanimir Stoilov, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk 2 maçında kusursuz bir performans sergiledi. 

2'de 2 yaptı

 Bulgar teknik adam Göztepe’nin başında çıktığı ilk maçında Tuzlaspor’u 2-0 yenerken, ikinci maçında ise Giresunspor’u 3-0’lık skorla geçmeyi başardı. 

Bu süreçte rakip filelere 5 gol atan Göztepe, kalesini ise gole kapatmayı başardı. 56 yaşındaki teknik adam iki maçlık bu performansı gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçını da yansıtıp 3’te 3 yapmayı hedeflediği öğrenildi.

Göz-Göz zirveye doğru

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Giresunspor’u 3-0’lık net bir skorla geçen Göztepe, üst sıralar için mücadele verdiği rakiplerinin puan kaybetmesiyle altın değerinde bir 3 puan almış oldu. 

Sarı-kırmızılıların birebir rakiplerinden Kocaelispor, Ümraniyespor’a mağlup olurken; Bandırmaspor ise Tuzlaspor ile berabere kaldı. Durum böyle olunca 4. sıradaki 26 puanlı Göztepe, 3. sıradaki Bandırmaspor’la puanını eşitlerken, ikinci sıradaki Kocaelispor’la arasındaki puan farkını ise 3’e indirdi.

Senin için hazırladığımız haberler