Göztepe, CSKA 1948'den Heliton'u transfer ediyor

Ali Bozkurt
02.01.2024 - 19:38 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 19:43

Göztepe, CSKA 1948'de forma giyen stoper Heliton için kulüp ve oyuncu ile anlaşmaya vardı. Stanimir Stoilov, Brezilyalı savunmacıyı çok istediği iddia edildi.

Göztepe, CSKA 1948'den Heliton'u transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de mücadele eden Göztepe, kadrosuna CSKA 1948'den Brezilyalı savunma oyuncusu Heliton'u katıyor. Detaylar...

Futbol Bulgaro'da yer alan habere göre; Göztepe, CSKA 1948'de forma giyen stoper Heliton için kulüp ve oyuncu ile anlaşmaya vardı.

28 yaşındaki stoper, teknik direktör Stoilov'un çok istediği oyunculardan biri olduğu ifade edildi.

Lis'in bonservisi alınacak

Göztepe, Southampton'dan kiraladığı kaleci Mateusz Lis'in bonservisini alacak. Göztepe'nin yüzde 70 hisselerine sahip olan Sport Republic şirketinin yönettiği Southamton'ın kalecisi olan Lis'in Göztepe'ye verileceği öğrenilirken, Polonyalı eldivenle 4 yıllık kontrat yapılacağı kaydedildi. Bu sezon birçok maçta takımı ipten alan Lis'in de İzmir'de çok mutlu olduğu ve kariyerini Göztepe'de sürdürmeye sıcak baktığı kaydedildi. Fransa'nın Troyes takımına kiralanan Lis, bu sezon başında Göztepe'ye gelmişti. Sarı-kırmızılılarda 17 maçın tamamında görev yapan deneyimli kaleci, 1530 dakika süre alıp en fazla sahada kalan isim oldu. Sezonun ilk yarısında 12 golle ligin kalesinde en az gol gören takımı olan Göztepe'de performansıyla taraftarın gönlüne taht kuran Polonyalı kaleci, 2 kritik penaltı kurtarışı da yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler