Göztepe'nin golcüsü İngiltere'den geliyor

Özgür Koç
30.01.2024 - 16:35 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 16:54

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe, Bolton Wanderers forması giyen Nijeryalı santrafor Victor Adeboyejo için teklif hazırlıyor. Detaylar haberimizde...

Göztepe'nin golcüsü İngiltere'den geliyor

AJANSSPOR - HABER

Tredyol 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren İzmir ekibi Göztepe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Göztepe, Victor Adeboyejo'i istiyor

İngiliz gazeteci Pete O'Rourke'un haberine göre; sarı kırmızılılar, İngiltere 1. Lig ekibi Bolton Wanderers forması giyen 26 yaşındaki Nijeryalı golcü Victor Adeboyejo'yi transfer etmek istiyor.

Göz Göz, Nijeryalı için teklif hazırlıyor

Ara transferde orta saha oyuncusu Lundqvist ve defans oyuncusu Héliton'u kadrosuna katan Göztepe, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek olan Victor Adeboyejo için teklif hazırlıyor.

25 maçta 8 gol, 1 asist

Bu sezon Bolton formasıyla 25 maça çıkan 26 yaşındaki forvet 8 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde Leyton Orient, Royston Town, Hemel, Margate FC, Barnsley, Bristol Rovers, Cambridge ve Burton Albion takımlarında da forma giyen Adeboyejo'nun güncel piyasa değeri 800 bin euro.

Senin için hazırladığımız haberler