Transfer! Guardiola İle Kavga Eden Joao Cancelo Bayern Münih'e Gidiyor

Orhan Gülek
30.01.2023 - 21:10 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 23:22

Premier Lig'de Manchester City'de oynayan Joao Cancelo, Pep Guardiola ile tartıştığı için ayrılıyor. Yıldız oyuncu Bayern Münih'e transfer olmak üzere. İşte detaylar.

Transfer! Guardiola İle Kavga Eden Joao Cancelo Bayern Münih'e Gidiyor

AJANSSPOR - HABER

Manchester City forması giyen Joao Cancelo, az forma şansı bulması nedeniyle Pep Guardiola ters düştü ve takımdan ayrılma kararı aldı. Premier Lig'de Manchester City forması giyen Joao Cancelo, forma süresinin azalmasının ardından takımdan ayrılma kararı aldı.

11'de olmayacağını öğrenince...

Daily Mail'de yer alan habere göre; Portekizli oyuncu, cuma gecesi Arsenal'e karşı oynanan FA Cup mücadelesinde ilk 11'de olmayacağını öğrendikten sonra öfkeyle tepki gösterdi.

Kulübeden dışarı çıkmadı

Cancelo geçen hafta da Premier Lig'de oynanan Wolverhampton Wolves maçında yedekler arasında yer alırken, diğer yedek oyuncular ısınırken kendisi kulübeden çıkmamıştı.

İlgini Çekebilir
Manchester City'ye Arjantinli orta saha!
Habere Git

10 maçın 3'ünde ilk 11 oynadı

Dünya Kupası arasının ardından aldığı sürelerde azalma yaşanan ve ara sonrası 10 resmi maçın sadece 3'ünde ilk 11'de sahaya çıkan 28 yaşındaki oyuncunun, menajer Pep Guardiola ile ilişkisinin giderek kötüleştiği ve son yaşanan olayın bardığı taşıran son damla olduğu söyleniyor. 

Pep ile tartıştı

İddiaya göre, Cancelo ve Pep arasında zaman zaman hararetli tartışmalar da yaşandı ve oyuncunun kulüpten ayrılma tehdidinde bulunması sonrasında Bayern Münih'ten gelen teklife Manchester City yönetimi yeşil ışık yaktı.

Satın alma opsiyonu olacak

Bundesliga devi, Cancelo'yu kiralık olarak kadrosuna katacak ve sözleşmede 61 milyon Pound satın alma opsiyonu bulunacak.

İlgini Çekebilir
Pep Guardiola'dan Torrent sözleri
Habere Git

180 milyon Euro bonservis görecek

Bayern Münih'e transferi gerçekleşmesi halinde Joao Cancelo için tüm kariyeri boyunca ödenen bonservis bedeli 180 milyon Euro'yu geçecek. 2015 yılında 15 milyon Euro'ya Valencia'ya transfer olan Portekizli oyuncu, 2018'de 40 milyon Euro'ya Juventus'a hemen 1 sezon sonra 65 milyon Euro'ya Manchester City'nin yolunu tutmuştu.

City'nin sol bek arayışı

Joao Cancelo'nun olası ayrılığı durumunda Manchester City'nin sol bek bölgesi için bir hamle yapması gerekebilir. Son haftalarda form grafiği artan Nathan Ake o pozisyonda görev alıyor. Ancak City yönetimi, transfer döneminin bitimine 1 gün kala gerçek mevkisi sol bek olan bir transferi gerçekleştirmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler