Güney Koreli Gazetecinden Kim Min-Jae'ye Arda Güler Teşekkürü

14.03.2022 - 09:29 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 09:43

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, Alanyaspor galibiyetinde başrolü oynarken Güney Kore'li gazeteciden Kim Min-Jae'ye ilginç bir teşekkür geldi. İşte detaylar...

Güney Koreli Gazetecinden Kim Min-Jae'ye Arda Güler Teşekkürü

Fenerbahçe, ligin 29. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Alanyaspor'u 5-2 yenerek son haftalardaki çıkışını sürdürürken, karşılaşmaya oyuna sonradan dahil olarak bir gol ve 1 asistlik performans sergileyen 17 yaşındaki futbolcusu Arda Güler damga vurdu.   

1 gol, 1 asistle maçın kaderini değiştirdi 

73. dakikada Mesut Özil'in yerine oyuna dahil olan Arda Güler, 78. dakikada takımını maçta 3-2 öne geçiren golü kaydetti. Genç futbolcu 90+4 ise Berisha'nın kaydettiği 5. golde ise asisti yapan isim oldu.

Fenerbahçe tarihine geçti

Arda Güler, Alanyaspor maçında bulduğu golle profesyonel kariyerinin ilk golünü atmış oldu. 17 yaşındaki futbolcu ayrıca Fenerbahçe formasıyla Süper Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu oldu.

İlgini Çekebilir
"Arda Güler'i İsmail Kartal'dan koruyun"
Habere Git

Ozan Tufan'dan sonra ilk

Öte yandan Arda Güler, Fenerbahçe'de Kasım 2020’de Ozan Tufan'dan bu yana oyuna sonradan girdiği bir maçta hem gol atıp hem de asist yapan ilk futbolcu oldu. 17 yaş, 16 günlük Arda Güler, ligde 2014-15’ten bu yana oyuna sonradan girip gol-asist katkısı veren en genç isim konumunda.

Güney Koreli gazeteciden Kim Min-Jae'ye Arda teşekkürül

Güney Koreli Futbol yazarı Jason Hanshin Lee, Arda Güler'in Aytemiz Alanyaspor maçındaki performansının ardından Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşı Kim Min-jae'ye ilginç bir teşekkürde bulundu.

Jason Hanshin Lee, "Fenerbahçe'de transfer olduğu için Kim Min-Jae'ye çok teşekkür ediyorum. Böylece Türk futbolunun bir sonraki jenerasyonuna damga vuracak yeteneğini izleme fırsatı verdi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler