Son Dakika | Antalyaspor'a Haji Wright İçin Rangers Transfer Teklifi Yaptı

Burak Alaca
10.05.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 17:12

Son dakika transfer haberi: Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright'a sürpriz Avrupa'nın köklü ekibinden transfer teklifi geldi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Antalyaspor'a Haji Wright İçin Rangers Transfer Teklifi Yaptı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig'de Antalyaspor formasıyla çıktığı 25 maçta 15 gol ile 3 asist yapan ve Akdeniz temsilcisini sırtalayan Haji Wright'a sürpriz transfer teklifi geldi. 

Fenerbahçe ve Galatasaray'da istemişti

Ocak ayında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan ABD'li yıldız için Antalyaspor'un kapısını Son UEFA Avrupa Ligi Finalisti İskoç devi çaldı. 

Teklif belli oldu

Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın da formasını giydiği Rangers FC, Haji İçin Antalyaspor'a 7 milyon pound artı ikinci satıştan yüzde 15 pay şeklinde transfer teklifi yaptı. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | F.Bahçe ve G.Saray ilgilenmişti! Antalyaspor'dan Haji Wright kararı...
Habere Git

Antalyaspor sıcak bakmadı

Antalyasporlu yetkililer, Rangers'in yaptığı transfer teklifini kabul etmedi ve revize edilmesini istedi. Akdeniz ekibinin Haji Wright için bonservis beklentisinin 10 milyon Euro üzerinde olduğu belirtildi. 

İşte Haji Wright'ın kariyeri

Kariyerinde; La Galaxy, NY Cosmos, Schalke, Sandhausen, VVV-Venlo, SönderjyskE ve Antalyaspor takımları bulunan 25 yaşındaki golcü kırmızı-beyazlı takımda 61 karşılamada oynadı ve 31 kez rakip fileleri havalandırdı ve 5 gol pası hazırladı.

Senin için hazırladığımız haberler