Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş cevap! Alkışlı protesto

Akın Ungan
22.11.2023 - 20:13 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 20:24

Son dakika | Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu, A Milli Takım'daki performansını eleştiren gazeteci Gökmen Özcan'a cevap verdi. İşte detaylar...

Hakan Çalhanoğlu'ndan flaş cevap! Alkışlı protesto

AJANSSPOR HABER

Euro 2024 Elemeleri D Grubu'nu lider bitiren A Milli Takım tarih yazdı. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın gelişiyle çıkışa geçen Ay-Yıldızlılar'da kadro tercihleri de dikkat çekti.

Milli Takım performansı eleştiriliyordu

Serie A devi Inter'de forma giyen ve kulübündeki performansıyla beğeni toplayan Hakan Çalhanoğlu, aynı grafiği A Milli Takım'da çizemediği için eleştiriliyordu. Hakan Çalhanoğlu, yaşadığı sakatlık nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. 

Özcan'dan Çalhanoğlu'suz Milli Takım isteği

Gazeteci Gökmen Özcan, Kırmızı-Beyazlılar'ın Almanya ile oynanan hazırlık maçında alınan 3-2'lik galibiyetin ardından kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Özcan, "En güzel Milli Takım, Hakan Çalhanoğlu'nun olmadığı Milli Takım" dedi.

İlgini Çekebilir
Bu gurur onların! İtinayla tarih yazılır...
Habere Git

Çalhanoğlu'ndan alkışlı protesto

Hakan Çalhanoğlu ise Gökmen Özcan'ın bu paylaşımına cevap verdi. A Milli Takım kaptanı, yalnızca alkış emojisi kullanarak protesto etti.

Çalhanoğlu'nun yokluğunda 1 galibiyet, 1 beraberlik

Son olarak Vincenzo Montella önderliğinde gidilen Hırvatistan deplasmanında görev alan Hakan Çalhanoğlu, 1-0'lık galibiyetle dönmüştü. Daha sonra sakatlanan kaptan, A Milli Takım'daki formasından uzak kaldı. Çalhanoğlu'nun yokluğunda 2 maça çıkan Türkiye 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Özellikle A Milli Takım'ın Almanya maçındaki performansı dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler