Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu gol sevincinin anlamını açıkladı

Özgür Koç
19.01.2024 - 13:30 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 13:41

Galatasaray'ın Ümraniyespor'u 4-1 yendiği Türkiye Kupası maçında takımının son golüne imza atan Halil Dervişoğlu merak konusu olan gol sevincinin anlamını açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaraylı futbolcu Halil Dervişoğlu gol sevincinin anlamını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray dün akşam Türkiye Kupası 5. turunda sahasında Trendyol 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak tur atladı.

Halil Dervişoğlu takımının 4. golünü attı

Galatasaray'a turu getiren golleri 33. dakikada Barış Alper Yılmaz, 43. dakikada Tete, 57. dakikada Abdülkerim Bardakcı ve 87. dakikada penaltıdan Halil dervişoğlu kaydetti. 

Sosyal medyadan açıkladı

24 yaşındaki Ümraniyespor filelerini havalındırdığı penaltı golünün ardından yaptığı ve büyük merak konusu olan gol sevincinin anlamına açıklık getirdi. Milli futbolcu konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halil Dervisoglu (@halildervisoglu_)'in paylaştığı bir gönderi

"Kutlama yapmadım..."

Galatasaraylı futbolcu, paylaşımında "Kutlama yapmadım, sadece dünyanın yüzünü ifade ettim" ifadelerini kullandı. Halil dervişoğlu gönderisine Filistin bayrağı da ekledi.

Galatasaray'daki 3. dönemi, bonservisi alındı

Galatasaray, daha önce iki kez kiralık olarak formasını giyen Halil Derviş'in bonservisini sezon başında Brentfort'tan 500 bin Euro ödeyerek almıştı. 24 yaşındaki yıldı bu sezon sarı kırmızılı formayı 16 kez giyerken 3 gol kaydetti. Milli futbolcunun sözleşmesi 2027'de sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler