Harun Özcan: "Avrupa Hedefim Var!"

İsa Kethüda
01.06.2023 - 10:10 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 10:17

TFF 3. Lig takımlarından Orduspor 1967 forması giyen Harun Özcan, gündeme dair açıklamalar yaptı. Özcan, hedefinin Avrupa olduğunu söyledi. İşte detaylar.

Harun Özcan: "Avrupa Hedefim Var!"

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

Genelde tecrübeli oyuncuların gol krallığında zirvede olduğu 3. Lig'de, bu sezon genç bir forvet adından söz ettiriyor. 3. Lig 2. Grup'ta sezonu 3. sırada bitiren Orduspor AŞ’nin genç forveti Harun Özcan, bu sezon attığı 17 gol ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Harun Özcan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Özcan'ın açıklamaları:

"Avrupa hedefim var!"

"Öncelikle play-off ilk maçımız olan Kuşadasıspor karşılaşması rakibimize karşı iyi hazırlandığımız ve iyi analiz ettiğimiz bir karşılaşmaydı. Benimde attığım golün etkisi ile karşılaşmadan galip ayrıldık ve turu geçtik. Karaman FK ile oynayacağımız play-off turu ise çok zor ve güzel maçlara sahne olacak. Biz iyi bir takımız. Belli bir taktik ve futbol anlayışımız var. Bunu sahada yerine getirdiğimiz zaman kolay kolay yenilecek bir takım değiliz. Örneğin lider Iğdır’dan daha az mağlup olduk.

"Bu sezon ise istediğim şekilde ve istediğim mevkide oynuyorum"

Ben hücum oyuncusuyum ve bundan önceki sezonlarda istediğim ortamı yakalayamamıştım. Bu sezon ise istediğim şekilde ve istediğim mevkide oynuyorum, girdiğim pozisyonları da rahat olmam sebebiyle değerlendiriyorum. Hücum oyuncularının rahat olması gerekiyor.

Cahit Erçevik etkisi

Orduspor AŞ’ye gelmemde en büyük etken hocamız Cahit Erçevik’tir. Daha önce Edirnespor’da yine birlikteydik. Bu güzel takımda banada kadrosunda yer vermek istedi. Hocamızın oyun mantalitesi ve taktik anlayışını biliyorum, bu anlayış bana çok uygun oldu. İlk başlarda biraz form düşüklüğüm olsada, sonrasında yakaladığım form sayesinde gollerim geldi. Cahit Hocamız ile kafa yapımız çok uyuşuyor. 

"Umarım hedeflerime ulaşırım"

Kariyerimde hedefim, çıkabileceğim en üst noktaya neresi ise o noktaya ulaşabilmektir. Bu hedefi yakalamam için çok çalışmam ve çok çabalamam gerektiğini biliyorum. Her gencin hedefinde mutlaka Avrupa’da oynamak olduğu gibi benimde hedeflerim arasında bu var. Umarım hedeflerime ulaşırım.

"Hem Eyüpspor hem Orduspor şampiyon olsun"

Bonservisimin olduğu kulüp Eyüpspor’un bu sezon futbol şanssızlığına uğradığına inanıyorum. Lige iyi başladılar, puan farkıyla ilk yarıda lider bitirdiler ama sonra bazı sıkıntılar yaşadılar. Umarım hem Eyüpspor hem Orduspor AŞ, play-offları şampiyon bitirir."

Senin için hazırladığımız haberler