Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'tan Chelsea ile işbirliği müjdesi

Burak Alaca
16.11.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 16.11.2023 - 21:55

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, Premier League devlerinden biri ile gelecekte işbirliği yapabileceklerine işaret etti. İşte detaylar...

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat'tan Chelsea ile işbirliği müjdesi

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta yapılacak başkanlık seçimine adaylığını koyan Hasan Arat, Premier League ekiplerinden biri ile gelecekte ortaklık yapabileceklerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Chelsea ile ortaklık müjdesi

Üyeler yaptığı bir toplantı esnasında konuya değinen Arat "Todd Boehly Chelsea’nin sahibi ve başkanı benim yakın bir arkadaşım. Başarılar diledi. Her türlü çalışmaya hazır olduğunu söyledi. Ben yıllarca biriktirdiğim spor sermayemi Beşiktaş'a aktaracağım bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Spor devlerinde hissedar

Chelsea sahibi Amerikalı iş insanı Todd Boehly'nin aynı zamanda; NBA ekibi  Los Angeles Lakers, WNBA ekibi Los Angeles Sparks ve MLB ekibi Los Angeles Dodgers gibi önemli Amerikan spor kulüplerinde hissesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Adalı ve Arat'ın listesinde kimler var?
Habere Git

Adaylığını ilk açıklayan isim oldu

Beşiktaş'ta seçime gidileceğinin açıklanmasının ardından adaylığını koyan ilk isim eski Beşiktaşlı basketbolcu Hasan Arat olmuştu.

"Biz Beşiktaş taraftarı olarak transfere açız"

Hasan Arat'ın toplantıda kullandığı "Biz Beşiktaş taraftarı olarak yabancı transfere, iyi transfere açız. Bu konuda bizim yeni yönetimle birlikte taraftarları mutlu edeceğimize inanın." ifadeleri dikkat çekti.

Tek rakibi Adalı

Hasan Arat ile birlikte seçime adaylığını açıklayarak katılan bir diğer isim ise 2009-2012 arası Beşiktaş Asbaşkanlığı yapan TJK Başkanı Serdal Adalı oldu.

İlgini Çekebilir
"Hasan Arat, çirkin propagandaya engel olmazsa seçim kaybeder"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler