Hatayspor - Sivasspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınladı)

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 17:02 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 20:07

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarını açıkladı. Hatayspor - Sivasspor VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Hatayspor - Sivasspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınladı)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Hatayspor- Sivasspor  maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Atakaş Hatayspor ile EMS Yapı Sivasspor 1-1 berabere kaldı. Mersin Stadyumu'nda hakem Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı karşılaşmanın ilk golü 18. dakikada Rey Manaj'dan geldi. EMS Yapı Sivasspor adına serbest vuruştan harika bir gol atan yıldız futbolcu takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk devre bu skorla tamamlandı. İkinci devrede 75. dakikada sahneye çıkan Mehdi Boudjemaa oldu. Atakaş Hatayspor adına enfes bir gole imza atan futbolcu, takımına beraberliği getirdi.

VAR penaltıyı iptal etti

Müsabakanın 79. dakikasında Atakaş Hatayspor'da Halil Dervişoğlu yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Ardından VAR incelemesinde bulunan Ümit Öztürk penaltıyı iptal etti.

80. dakikada Halil Dervişoğlu, ceza sahasında Hakan Arslan ile mücadelesinde yerde kaldı. Maçın hakemi Ümit Öztürk, penaltı noktasını gösterdi. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu saha kenarındaki ekrandan izleyen Ümit Öztürk, penaltı kararını iptal etti.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler