Hıncal Uluç, Mustafa Cengiz'e yüklendi: 'Aziz Yıldırım olmakta kararlı'

23.10.2018 - 13:06 | Son Güncellenme: 23.10.2018 - 10:07

Hıncal Uluç, Mustafa Cengiz'e yüklendi: 'Aziz Yıldırım olmakta kararlı'
SABAH'ın usta kalemi Hıncal Uluç bugünkü yazısında; Feghouli ve Belhanda'nın performanslarına, Fatih Terim'le yapılan yeni sözleşmeye, sarı kırmızılıların Schalke ile oynayacağı maça değinirken, Başkan Mustafa Cengiz'e de sert eleştirilerde bulundu. İşte Hıncal Uluç'un yazısı...
"Fatih Terim ve kaderini onun ellerine teslim eden Mustafa Cengiz el ele vererek Belhanda ve Feghouli'nin takımda kalma tezgâhını kurdular ve başarılı oldular" demiştim. İşte gerçek meydana çıktı.
"Efendim satmak için çırpındık, ama satamadık" dedikleri Feghouli ve Belhanda hem de yorgun argınlarken ilk 11'deler.. İşte 3 otuz paraya yolladıkları Gomis'in yeri hâlâ boş ve işte, Mustafa Cengiz, Ultraslan denen ne oldukları belirsizlerle resim çektirirken, Fatih Hocam'la da beş yıllık anlaşma yaptı.
Kulüp yönetmekten aciz, ama Aziz Yıldırım olmakta kararlı Cengiz, sırtını Ultraslan'a ve Terim'e dayarsa ölene dek başkan kalacağı hayallerinde..
Sevgili Belhanda'sı ve Feghouli'si yüzünden takımı ve futbolunu nerdeyse yok eden Fatih Hocamı bu hafta hezimetten Bursa Hocası Samet Aybaba kurtardı. 1-0'dan sona beşe giderdi maç.. Ama Samet Hoca, Galatasaray kanatlarını çökerten iki adamın ikisini de, hem Burak'ı, hem Yusuf Erdoğan'ı çıkardı ve geriye çekildi. Mecburen Galatasaray da, Eren'in İsviçre yıllarında kalan bir muhteşem kafa şutu ile beraberliği kurtardı.
Yarın Schalke04 maçı olmasa, daha derin yazardım.. Tarihin en zayıf Alman Şampiyonlar Ligi takımı olan Schalke'yi normal Galatasaray Ali Sami Yen'de perişan etmeli. Edecek mi?. Göreceğiz!. Ötesini de sonra konuşacağız!.
Senin için hazırladığımız haberler