İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin sorununu açıkladı! "Burada tuhaflık var"

Cem Ergün
11.03.2024 - 00:54 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 01:10

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertlileri TRT Spor'da İlker Yağcıoğlu değerlendirdi. İşte detaylar...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında geriye düştüğü maçta Pendikspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertlilerin performansını TRT Spor'un Stadyum programında İlker Yağcıoğlu değerlendirdi. Yağcıoğlu, İsmail Kartal'ın ilk 11 planını ve oyuncu değişikliklerini eleştirdi.

"Korku filmi gibi"

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Pendikspor karşısındaki performansını şu sözlerle değerlendirdi: "İç saha maçları Fenerbahçe için korku filmi gibi. Bugün 87'ye kadar maç 1-1 burada bir tuhaflık var. İç sahada oyunu kopartamıyor Fenerbahçe. Pendiksporlu futbolcular çok yerde kaldı ama Fenerbahçe'nin onlara ayak uydurmasına gerek yok. Faullerden maçı izleyemedik. Bir de geriye düştü Fenerbahçe."

"Her başlangıç 11'i sıkıntılı"

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçeli oyuncuları ve teknik direktör İsmail Kartal'ı şu sözlerle eleştirdi: "Krunic hep kötü oynuyor. Fred de bugün kötüydü. Mert Hakan her zaman ekrandaydı. Kamera kimi çekse orada Mert Hakan var. Allahtan gol attı. Biraz taraftar gözünde bu geceki olaylar görmezden gelinebilir. İsmail hocanın her başlangıç 11'i sıkınıtılı. Krunic ve Fred ikilisi hiç olmadı. Batshuayi'nin kabahati ne? İsmail Kartal önümüzdeki maça Batshuayi ile başlamalı."

"Değişiklikler geç oldu"

Fenerbahçe'nin rotasyonu ve oyuncu değişiklikleri hakkında İlker Yağcıoğlu, "İrfan Can ile başlayabilirsin. Szymanski dinlendirildi. Tadic'i dinlendir o zaman. O 36 yaşında. Dinlendirilecek baaşka oyuncular var. Oyunda değişiklikler de geç oldu." ifadelerini kullandı.

"Üçünü de çıkart"

İlker Yağcıoğlu sözlerine şöyle devam etti: "2. yarıya başlarken Cengiz, Tadic, Dzeko üçünü de çıkart. Çıkartsan ne diyeceklerdi? En azından ikisini çıkartmalıydı. Rize maçında yaptı bunu. Devrede 3 oyuncu çıkardı. Bunu hiç düşünmüyor İsmail hoca."

"Kazandıkları için şükretsinler"

İlker Yağcıoğlu, son olarak Fenerbahçe'nin galibiyeti için, "Bu harika bir geri dönüş falan değil! Bu maçı kazandıkları için şükretsinler. Bu çok sıkıntılı bir maçtı." yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler