Liverpool, West Ham ve Chelsea, Hakan Çalhanoğlu’nun peşinde!

İsa Kethüda
07.12.2023 - 18:46 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 18:57

Transfer haberleri...İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham, Liverpool ve Chelsea, İtalya Ligi'nde Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu’nun peşinde.

Liverpool, West Ham ve Chelsea, Hakan Çalhanoğlu’nun peşinde!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na İngiltere Premier Ligi'nden talip çıktı.

West Ham, Liverpool ve Chelsea peşinde

Calciomercato sitesinde yer alan habere göre; West Ham United, Liverpool ve Chelsea kulüplerinin Hakan Çalhanoğlu ile ilgilendiği belirtildi.

40 milyon sterlin

Haberde, bu kulüplerin Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katabilmesi için en az 40 milyon sterlin ödemesi gerektiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Mehmet Büyükekşi ihraç edilecek mi? Turgay Kıran canlı yayında duyurdu...
Habere Git

Inter teklifleri kabul etmemişti

Bilindiği üzere Inter, daha önce 29 yaşındaki yıldız oyuncu için Newcastle United ve West Ham United'dan gelen 50 milyon Euro'luk teklifi reddetmişti.

Bu sezonki performansı

Inter ile olan sözleşmesini 5 Temmuz 2023 tarihinde 30 Haziran 2027 yılına kadar uzatan milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 17 karşılaşmada 7 gol ve 1 asist kaydetti.

Inter performansı

1 Temmuz 2021 tarihinde Milan'dan ayrılarak Inter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, İtalyan kulübüyle toplamda çıktığı 112 karşılaşmada 19 gol ve 22 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Tadic: "Beşiktaş'ta neler oluyor bilmiyorum"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler