Inter'de Hakan Çalhanoğlu gelişmesi!

İsa Kethüda
06.03.2024 - 17:02 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 17:11

İtalya Ligi takımlarından Inter'de forma giyen ve sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, geri dönüyor. İşte detaylar.

Inter'de Hakan Çalhanoğlu gelişmesi!

AJANSSPOR-HABER

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter'de oynayan ve sakatlığı nedeniyle son 2 lig karşılaşmasında forma giyemeyen Hakan Çalhanoğlu, geri dönüyor.

Hakan Çalhanoğlu yarın takımla çalışmalara başlayacak

Sky Sport'ta yer alan habere göre; 30 yaşındaki önlibero oyuncusunun bugün takımdan ayrı çalıştığı ve yarından itibaren grupla beraber çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Bologna maçında yedek soyunacak

Haberde, milli futbolcunun UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile oynanacak karşılaşmadan önce Bologna maçının kamp kadrosuna alınacağı ancak yedekler arasında yer alacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay'dan Süper Lig ekibine ret!
Habere Git

Atletico Madrid maçında 11 başlaması bekleniyor

Hakan Çalhanoğlu'nun Bologna maçı durumuna göre Atletico Madrid karşılaşmasında ilk 11'de başlayıp başlamayacağına karar verilecek. 

11 gol 3 asist

Bu sezon İtalyan devi ile 30 karşılaşmaya çıkan başarılı oyuncu 11 gol ve 3 asist kaydederken 8 kez sarı kart gördü ve 2.442 dakika sahada kaldı.

Ligde 72 puanla açık ara lider durumda yer alan Inter, 9 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Bologna ile deplasmanda karşılaşacak. İtalyan ekibi 13 Mart Çarşamba günü saat 23.00'te ise Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'e konuk olacak.

İlgini Çekebilir
Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic fırtınası!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler