Islıklanarak gittiği Kadıköy'e 'fenomen' olarak dönecek

21.09.2021 - 15:16 | Son Güncellenme: 21.09.2021 - 15:23

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Michael Frey, kariyerine Royal Antwerp'te devam ediyor. Frey, Belçika'da gollerine devam ediyor. İşte detaylar...

Islıklanarak gittiği Kadıköy'e 'fenomen' olarak dönecek

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Fenerbahçe'de yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Michael Frey, kariyerine Belçika Ligi ekiplerinden Royal Antwerp ekibinde devam ediyor. Frey, yeni takımındaki performansıyla göz kamaştırıyor. Detaylar haberde... 

Belçika Ligi'nde fenomen oldu 

Flaman gazetelerilerinden biri olan Nieuwsblad, golcü futbolcuyu 'İsviçreli fenomen' olarak tanımladı. Oyuncunun, üst düzey formuyla birlikte takımına büyük katkı yaptığına dikkat çekildi.

Royal Antwerp'te bu sezon Frey, 8 maçta 603 dakika süre aldı. Ligdeki 7 maçta 9 gol atan futbolcu 1 de asist yaptı. Frey, Avrupa Ligi maçında ise henüz gol atamadı. 

Fenerbahçe'de neler yapmıştı? 

Golcü futbolcu, Zürih'ten gelmiş ve 2018-19 sezonunda 22 maçta 5 gol 1 asist üretmişti. Beklentilerin altında kalan ve Kadıköy'de ıslıklanan futbolcu daha sonra Alman ekibi Nürnberg'e kiralanmıştı.

Frey Fenerbahçe'ye kaç para kazandırdı?

Ardından Waasland Beveren'de 32 maçta 17 gol 4 asist üreten Frey, bu sezon Vitor Pereira tarafından kadroda düşünülmedi. Frey, bonservisiyle birlikte Antwerp'e verildi. Kulüp, oyuncudan ne kadar bonservis kazanıldığını açıklamasa da bu rakamın 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Fenerbahçe'ye rakip olacak 

Michael Frey, bu sezon Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye rakip olacak. Fenerbahçe ile Royal Antwerp arasındaki karşılaşma 21 Ekim Perşembe günü Kadıköy'de oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler