Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Kasımpaşa maçı sonrası açıklama

Akın Ungan
24.02.2024 - 21:25 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 22:26

Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 yendi. Maçın ardından Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Kasımpaşa maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 27'inci haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan zorlu mücadeleyi Sarı-Lacivertliler, 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 kazanmayı başardı. Maçın ardından Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Bu sezon ilk kez duran toptan gol yedik"

İsmail Kartal, "Kasımpaşa son haftalarda gayet iyi futbol oynuyor. Çok dirençli bir takım. İlk yarı 2-3 tane yüzde 100 pozisyon var. Bunları gol atsak ilk yarıda maçı kopartıp 3-4 farklı kazanabilirdik. Devre böyle bitince biraz bekleyelim dedik. Tam hamle yapacakken bu sezon ilk kez duran toptan gol yedik. Golden sonra daha fazla rakibin üzerine giderek direnç koyduk" dedi.

"Fenerbahçe ruhuna yakışır karakter koyduk"

Kartal, "Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar, destek verdiler. 1-0 geriye düşmemize rağmen Fenerbahçe ruhuna yakışır karakter koyduk. İkicni yarı da net pozisyonlarımız vardı. Kazanmak önemliydi. Galibiyeti taraftara armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
VAR penaltı dedi, Fener Kasımpaşa'yı devirdi
Habere Git

"Fred bu hafta takımla çalışmaya başlayacak"

Brezilyalı futbolcu Fred'in sağlık durumu hakkında konuşan Kartal, "Fred takımla antrenmanlara başlayacak bu hafta. Orta sahada 3'üncü bölgeye yerleşemedik ama ikinci yarıda yaptığımız değişikliklerle sahaya yerleştik. Gol dışında rakibe pozisyon vermedik" açıklamasını yaptı.

"Çağlar'la konuştum, net penaltı"

Fenerbahçe'nin uzatma anlarında kazandığı, çokça tartışılan penaltı hakkında konuşan İsmail Kartal, "Çağlar'la konuştum, 'Ne diyorsun' dedim. 'Hocam eline çarptı, net penaltı. Ona çarpmasa arka direkte zaten ben vuracaktım topa' dedi. Hadi bu penaltının haricinde bizim başka verilmeyen net penaltımız var. İçeride baktık. Jayden'ın pozisyonu... Net penaltı" dedi.

"Şu anda Krunic bu değil"

Krunic'in performansı hakkında açıklama yapan Kartal, "Şu anda Krunic bu değil. Çok daha iyisini yapabileceğini düşünüyoruz. Birkaç hafta takımdan ayrı çalıştı, onun sorununu yaşıyor. Hala adaptasyon süreci var. Yakın zamanda herkesin beklediği gibi daha iyi bir Krunic'i göreceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler