Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Adanaspor maçı açıklaması

Akın Ungan
17.01.2024 - 23:27 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 23:45

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanspor'u 6-0 yendi. Teknik direktör İsmail Kartal, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Adanaspor maçı açıklaması

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'u 6-0 yenerek üst tura yükseldi. Mücadelenin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

"Daha az şans bulan gençler ve Lincoln'ü sahaya sürdük"

İsmail Kartal, "Bu akşam kendi evimizde Adanaspor'u yenerek buradan turu geçmek istiyorduk. İstediğimiz oldu. Güzel bir galibiyet elde ettik. Son 16'ya kaldığımız için mutluyum. Daha az şans bulan gençler, sakatlıktan çıkan isimler ve Lincoln'ü sahaya sürdük. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Kazandığımız için mutluyuz. Adanaspor'a bundan sonrası için başarılar dilerim" dedi.

"Dengeleri tutarak oyun içinde kalmak istiyoruz"

Kartal, "Sonuçta çubukluyu giyen oyuncu bizim için değerlidir. Sezon başından bu yana söylüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Onların bize, bizim onlara... Takım içindeki dengeleri tutarak oyun içinde kalmak istiyoruz. Takım içinde çok büyük saygı var" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Batshuayi'den transfer dedikodularına cevap
Habere Git

"Başkanımıza erkenden transfer ettiği için teşekkür ederim"

Kartal, "Transferlerde erken hareket etmemiz gerekiyordu. Sakat oyuncularımız vardı. 3 kulvarda hareket ediyoruz. Krunic ve Bonucci'yi erkenden takıma kazandıran yöneticilerimizi tebrik ederim. Kadro derinliği olarak orta ve uzun vadede ihtiyacımız vardı. Başkanımıza erkenden transfer ettiği için teşekkür ederim" diye konuştu.

"Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi oyun çıkardı"

Sözlerine devam eden İsmail Kartal, "Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi oyun çıkardı. Ne yapacağını biliyor. Bizim istediğimiz oyuncuydu. Bugün 6 numara olarak başladı savunmaya geç dedik ve oraya da geçti" açıklamasını yaptı.

"Çağlar Söyüncü hakkında bir karar vermedik"

Transfer çalışmaları hakkında gelen soruyu yanıtlayan Kartal, "Yaptığımız iki transferle iyi olduğumuzu düşünüyoruz. Belki önümüzdeki günlerde 1 kişi daha olabilir. İsim ve bölge veremem. Aman aman alacağız diyemem. Kimsenin bir yere gitmesi durumunda bir karar vermedik. Çağlar Söyüncü hakkında da bir karar vermedik. İleride ne olacak bakıp göreceğiz" dedi.

"Forvet hattına bir tane yerli takviye olabilir"

Basın toplantısında soruları yanıtlayan İsmail Kartal, "Forvet hattına bir tane yerli takviye olabilir" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler