İsrail ekibinin transferde rotası Samsunspor'dan sonra Fenerbahçe oldu!

Burak Alaca
11.03.2024 - 17:09 | Son Güncellenme: 11.03.2024 - 18:45

EuroLeague'deki temsilicmiz Fenerbahçe Beko'nun 22 yaşındaki İsrailli oyun kurucusu Yam Madar'a bir talip çıktı. İşte oyuncu hakkındaki transfer iddiası...

İsrail ekibinin transferde rotası Samsunspor'dan sonra Fenerbahçe oldu!

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncularından Yam Madar'ın transferi ciddi bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçeli yıldıza İsrail'den talip

Sport5'in haberine göre 23 yaşındaki İsrailli oyun kurucuya ülkesinin ekiplerinden Hapoel Jerusalem'in ilgisi bulunuyor. FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele eden ekip Madar'ın transferini kısa süre içerisinde bitirmek istiyor.

Transferde ilk durakları Samsunspor olmuştu

Kudüs şehri temsilcisi geçtiğimiz aylarda Basketbol Süper Ligi ekibi Yılport Samsunspor'da forma giyen 28 yaşındaki eski foyuncusu Nimrod Levi'yi kadrosuna katmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe için dünyada bir ilk yapıldı!
Habere Git

İkonik basketi ile Fenerbahçe tarihine geçti

Bu sezon EuroLeague'in 12. haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Fenerbahçe lider Real Madrid'i konuk ettiği giden karşılaşmanın uzatmalarında Yam Madar'ın son saniye sireni ile biten basketiyle 100-99 galibiyeti elde etmiş ve İspanyol ekibine ilk yenilgisini tattırmıştı.

Saras Jasikevicius döneminde süreleri azaldı

Sezonun ilk bölümünde o dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Dimitris Itoudis'in önemli rol verdiği 1.90'lık guardın süreleri yeni koç Sarunas Jaskievicius döneminde bir nebze azaldı. Bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile EuroLeague'de 25 maça çıkan Yam Madar; 4.8 sayı, 1.3 ribaunt, 1.8 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Fenerbahçe'ye transferi sansasyon yaratmıştı

Geçtiğimiz sezon Sırp ekibi Partizan KK'nin formasını giyen Yam Madar yaz aylarında Fenerbahçe Beko'ya 2+1 yıllık bir imza atmıştı. Transfer sonrası Partizan KK cephesi oyuncunun sözleşmesinde tek taraflı bir çıkış opsiyonu olmadığını duyurmuştu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te 3 isim yol ayrımında! Larkin, Clyburn, Pleiss...
Habere Git

Fenerbahçe'den transfere geçit yok

Öte yandan Sarı-Lacivertlilerin sezonun şu aşamasında takımdaki hiçbir isimle yollarını ayırmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Ayrıca 23 yaşındaki oyuncu da kariyerini EuroLeague'de sürdürmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler