Mauro Icardi'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı

Feride Kara
26.12.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 16:43

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile boşanmasının ardından Arjantinli model Floppy Tesouro birlikte olduğu iddia edildi

Mauro Icardi'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı

Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi aşk hayatıyla manşetlerden düşmüyor. Son olarak yıldız oyuncu için bir aşk iddiası gündeme geldi. 

Floppy Tesouro ile aşk yaşıyor

Wanda Nara ile resmi olarak boşanan Icardi söylentilere göre Arjantinli model Floppy Tesouro ile aşk yaşıyor. Bu konuda iki isimden resmi bir açıklama henüz gelmedi. 

Wanda Nara, L-Gante ile beraber

Icardi ile bir dargın bir barışık ilişkilerini yürütmeye çalışan Wanda Nara Arjantinli rapçi L-Gante ile bir birliktelik içerisinde. Bu yüzden ikilinin evliliği sona erdi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Noel polemiği: Sivas'a götürülsün!
Habere Git

Devrim Özkan iddiası

Geçtiğimiz aylarda Icardi ile Devrim Özkan'ın beraber olduğu yazılmıştı. The Sun’a ait haberde, “29 yaşındaki Icardi’nin, şimdi de Türk oyuncu Devrim Özkan ile birlikte olduğu konuşuluyor. Arjantinli, Devrim Özkan ile el ele görüntülendi.” ifadeleri yer aldı.

17.5 milyon Euro piyasa değeri

Sezon başında Galatasaray'a Paris Saint Germain'den kiralık olarak gelen 29 yaşındaki Icardi'nin sözleşmesi 2024'te sona eriyor. Güncel piyasa değeri ise 17.5 milyon Euro. 

 
.

Newell's Old Boys'un gündeminde

Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Icardi için ülkesi Arjantin takımlarından Newell's Old Boys'un ilgisi olduğu ifade edildi. Oyuncu için harekete geçen kulüp sezon sonunda transfer için Fransız kulübü ile görüşmeler yapacak. 

Icardi ne zaman dönecek?

İstanbulspor maçının ardından açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Arjantinli futbolcu Icardi için dönüş tarihi verdi. Buruk "Icardi saha çalışmalarına, hızlı koşulara başlar. Yakında toplu çalışmalara başlayacak. Icardi için hedef, Ankaragücü maçı. O maçta oynayabilecek durumda olmasını düşünüyoruz" ifadelerini kulllandı.

4 gol 3 asist

Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 4 gol 3 asist yapan Icardi özellikle Beşiktaş derbisinde attığı gollerle sarı kırmızılı taraftarın sevgilisi olmuştu. Ünlü oyuncunun sakatlığını atlatıp sahaya dönmesini Galatasaray taraftarı çok istiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler