İtalya'da küme düşen ilk takım belli oldu

Aleyna Gürgen
13.03.2024 - 19:59 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 20:22

İtalya Kadınlar Voleybol Ligi'nde yer alan Trentino ligden düşmeyi garantileyen ilk takım oldu. Ekibin başantrenörü Davide Mazzanti'den açıklama geldi.

İtalya'da küme düşen ilk takım belli oldu

Geçtiğimiz aylarda İtalya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başatrenörlüğünden ayrılan Davide Mazzanti, İtalya Ligi'nde de aradığını bulamadı. İtalyan çalıştırıcının takımı Trentino, İtalya Ligi'nde küme düşmeyi garantiledi.

Trentino, İtalya'da ligden düştü

İtalya Kadınlar Voleybol Ligi'nde küme düşen ilk takım Trentino oldu. Ekip, bu sezon oynadığı 23 maçta yalnızca 2 galibiyet alabildi. Ligde toplamda 8 puana ulaşan Trentino bu sezon ligden düşmeyi garantileyen ilk takım. 

"Küme düşmenin bir ihtimal olduğunu biliyordum"

Trentino'nun ligden düşmesinin ardından takımın başantrenörü Davide Mazzanti açıklama yaptı. İtalyan başantrenör takıma geldiğinde ligden düşme riskini bildiğini belirtti ve şunları söyledi: "Trento'ya dahil olduğumda küme düşmenin bir ihtimal olduğunu biliyordum. Hedefimiz şimdi sezonu en iyi şekilde bitirmek ve önümüzdeki üç maçta da elimizden gelenin en iyisini yapmak. Önümüze bakıyoruz ve gelecek sezonu planlayıp inşa etmeye başlıyoruz. Gelecekte kullanabileceğimiz bazı şeyleri şimdiden gözlemleyip analiz edebiliriz."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde aradığını bulamadı
Habere Git

Trentino ligde kalmak için diğer ekiplere teklif sunacak

La Gazzetta dello Sport tarafından aktarılan bilgilere göre Trentino ligde kalmak için elinden geleni yapıyor. İtalyan takımı ligde finansal problemleri olan diğer ekiplerden yarışma hakkı satın alarak ligde kalmak için çabalıyor.

Senin için hazırladığımız haberler