Juventus - Inter: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
27.11.2023 - 00:46 | Son Güncellenme: 27.11.2023 - 00:52

Son dakika | İtalya Serie A'da liderlik mücadelesi veren Juventus ile Inter karşılaştı. Zorlu maç 1-1 berabere bitti. Maç sonucu, goller, yazılı özet.

Juventus - Inter: 1-1 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A'nın 13'üncü haftası dev maça sahne oldu. Ligde liderlik mücadelesi veren iki takım Juventus ile Inter karşı karşıya geldi. Allianz Stadyum'da oynanan zorlu mücadeleden kazanan çıkmadı. Maç, 1-1 berabere bitti.

Perdeyi Vlahovic açtı

Maçın gol perdesini 27'inci dakikada Vlahovic açtı. Chiesa'nın soldan çevirdiği etkili pasta Vlahovic penaltı noktasının az gerisinde sağ ayağıyla gelişine vurdu ve topu sağ köşeden ağlara gönderdi.

Martinez cevap verdi

Vlahoic'in golüne Martinez'den hızlı bir cevap geldi. Maçın 33'üncü dakikasında Thuram sağdan sürüklediğ iatakta topu çevirdi ve Martinez altıpas çizgisinin az gerisinde ön direkte sağ ayağıyla vurdu ve topu uzak köşeden ağlara gönderdi.

İlgini Çekebilir
Yusuf Yazıcı asist yaptı, Lille Lyon'u devirdi!
Habere Git

Zirve değişmedi

Juventus, kendi evinde çıktığı Inter maçını kazanarak 1'inci sıraya yerleşmeyi planlıyordu. Fakat iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı. Böylecek Serie A'da ilk 2 sıra değişmedi. Inter 32 puanla 1'inci, Juventus ise 30 puan ile 2'inci sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler