Jorge Jesus Deniyordu... Brezilya, Carlo Ancelotti'yi Açıklayacak!

Akın Ungan
18.06.2023 - 08:33 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 09:31

Fenerbahçe'den Jorge Jesus'un da adı geçen Brezilya Milli Takımı, Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti ile anlaştı. İşte tüm detaylar...

Jorge Jesus Deniyordu... Brezilya, Carlo Ancelotti'yi Açıklayacak!

Dünya futbolunun önemli ülkelerinden Brezilya, teknik direktör arayışlarına devam ediyor. 2022 Dünya Kupası'nın ardından Tite ile yollarını ayıran Brezilya Milli Takımı için birçok isim öne sürülmüştü.

Jesus dendi, Fener düşüşe geçti

Brezilya Milli Takımı için yeni teknik direktör adaylarının başında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus geldi. Portekizli teknik adamın Brezilya'ya karşı olan sempatisi, onu adaylar arasındaki en güçlü isimlerden biri yaptı. Fenerbahçe'yi çalıştıran tecrübeli hoca, Brezilya Milli Takımı ile görüşmesinin olmadığını ve Sarı-Lacivertliler'deki sözleşmesinin devam ettiğini açıkladı.

Fakat bbu haberlerin ardından Jorge Jesus'un etki altında kaldığı düşünüldü. Dünya Kupası arasına kadar Spor Toto Süper Lig'in favori takımlarının başına gelen Fenerbahçe, maçların tekrar başlamasıyla büyük bir düşüşe geçti. Açık ara şampiyon olması beklenen Jesus ve öğrencileri, sezonu Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada bitirdi.

Ancelotti geliyor

Brezilya basınından Globo'nun haberine göre Brezilya Milli Takımı teknik direktörünü buldu. Brezilya, Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti ile anlaşma sağladı.

Haziran sonunda duyurulacak

Haberde resmi açıklamanın yapılacağı tarih de verildi. Globo'ya göre Brezilya, 30 Haziran'da Carlo Ancelotti'nin takımın başına geçtiğini duyuracak.

Senin için hazırladığımız haberler