Jorge Jesus'un, Suudi Arabistan Milli Takımı İle Anlaştığı İddia Edildi

İsa Kethüda
04.06.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 10:49

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorge Jesus'un, Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştığı iddia edildi.

Jorge  Jesus'un, Suudi Arabistan Milli Takımı İle Anlaştığı İddia Edildi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-lacivertli yönetimin, Portekizli çalıştırıcı ile yola devam etmeyeceği konuşuluyor.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus vedaya hazırlanıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Portekizli teknik adam, Galatasaray derbisinden zaferle ayrılmak ve Türkiye Kupası'nı da kazanarak, buradaki kariyerine veda etmenin planlarını yapıyor.

Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştı iddiası

Brezilya'da çalışmak istediği konuşulan Jesus'un, Suudi Arabistan Milli Takımı ile anlaştığı bilgisine ulaşıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hoca adayları belli oldu! Lucescu ve sürpriz isimler...
Habere Git

Sözleşme 2+1 yıl

Federasyon yetkililerinin, Jesus'la 2+1 yıllık sözleşme karşılığında el sıkıştığı bildirildi. Tecrübeli teknik adama ise, yıllık 10 milyon Euro verileceği iddia edildi.

Fenerbahçe kariyeri

Sarı-lacivertli takım ile 50 karşılaşmada sahaya çıkan 68 yaşındaki teknik adam, 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 112 puan topladı ve maşına da 2.24 puan ortalaması yakaladı.

Lucescu ile Volkan Demirel gündemde

Öte yandan, Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için en güçlü aday Mircea Lucescu olurken; Sarı-Laciverliler Lucescu'nun ekibinde yer alması için Volkan Demirel'e teklif götürecek. 

İlgini Çekebilir
Simge Sağın: "Belki Icardi ile söylerim"
Habere Git

Fenerbahçe'de Lucescu ile Volkan Demirel ikilisi dışında Adana Demirspor'da başarılı bir performans sergileyen Vincenzo Montella ve Sergen Yalçın da adaylar arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler