John Gordon Perrin: "Herkes oburluk düzeyinde yemek yiyor"

Aleyna Gürgen
29.01.2024 - 12:48 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 13:46

AXA Sigorta Efeler Ligi'nden Halkbank'ın Kanadalı oyuncusu John Gordon Perrin yeni açıklamalarında Şampiyonlar Ligi, Zaksa ve Türkiye'den bahsetti.

John Gordon Perrin: "Herkes oburluk düzeyinde yemek yiyor"

Tecrübeli smaçör John Gordon Perrin, Efeler Ligi'ndeki ekibi Halkbank için yeni açıklamalarda bulundu. Kanadalı oyuncu açıklamalarında Şampiyonlar Ligi'nden Türk mutfağına kadar birçok konuda konuştu. 

"NBA'de oynamayı hayal ediyordum"

John Gordon Perrin açıklamalarında voleybola nasıl başladığını anlattı. Türkiye'de ikinci deneyimini Halkbank ile yaşayan Kanadalı voleybolcu, voleybola abisinin yönlendirmesi ile başladığını söyledi ve aslında basketbolu sevdiğini şu sözlerle anlattı: "Büyürken en sevdiğim spor basketboldu. NBA’de oynamayı hayal ediyordum. Bununla beraber, daha hızlı gelişip daha iyi antrenörlerle tanıştıktan sonra yolum voleybola yöneldi.”

İlgini Çekebilir
Avrupa'nın en büyüğünde başantrenör ile yollar ayrıldı
Habere Git

"Kaliteli bir ekibimiz var"

Halkbank'ın kendisine Ankara’daki ilk gününden bu yana sıcak davrandığının altını çizen Perrin, sezon sonu hakkında ise şunları söyledi: "Bize sadece antrenmanda çalışmak, maçlarda oynamak kalıyor. İş ve spor ahlakına sahip bireyler olarak bu basit kurala uymamız gerekiyor. Geriye kalan tüm kulvarlarda yolumuza devam edeceğimizi umuyorum. Kaliteli bir ekibimiz var. Buna dayanarak söylüyorum ki, her maça kazanma hedefiyle başlıyoruz ve başaracak gücümüz var. Son olarak hatırlatalım ki, biz profesyoneliz ve kazanmanın tadı deneyimi çok daha güzel kılıyor.”

İlgini Çekebilir
Takahashi, İtalya'dan Japonya'ya transfer oluyor!
Habere Git

"Zaksa maçları zor geçecek"

Halkbank, Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Polonyalı ekip Zaksa ile eşleşti. John Gordon Perrin ise bu eşleşmeyi "Zaksa’nın Şampiyonlar Ligi’nde pek çok kez altın madalya kazanma konusunda oldukça tecrübeli olduğu bilinen bir gerçek. Halkbank’ın da gücü belli. Bu yüzden Polonya ve Ankara’daki müsabakalar iki takım için de zor geçecek. İyi hazırlanıyoruz. Hem iç saha hem deplasman maçlarında zaferi arayacağız." sözleriyle değerlendirdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Melissa Vargas'ı transfer edemiyor! İşte nedeni...
Habere Git

Perrin'den Micah itirafı

Takım oyuncuları arasındaki ilişkiler hakkında konuşan tecrübeli smaçör bu konuda "Saha içi ve saha dışında birbirimizin arkadaşlığından keyif alıyoruz, bu da iyi bir atmosfer yaratıyor." dedi Perrin, takımdaki en uykucu oyuncuların ise kendisi ve Amerikan pasör Micah Ma'a olduğunu söyledi.

"Herkes oburluk düzeyinde yemek yiyor"

John Gordon Perrin, Türk mutfağı hakkında ise "Türk yemekleri o kadar güzel ki, bence herkes oburluk düzeyinde yemek yiyor. Gittiğimiz her şehrin kendine özgün güzellikleri vardı; birini diğerinden ayırt etmek istemiyorum. Pek çok Türk yemeğinden hoşlanırım, özellikle kahvaltıda kaymak ve bal. Ve ille de kebaplar. " dedi. 

İlgini Çekebilir
Ünlü menajerlik ajansı genç milli oyuncu ile anlaştı!
Habere Git

"Türkçe öğrenmesi zor bir dil"

Türkçe öğrenmeye çalışıp çalışmadığı sorulan Perrin ise bu soruya "Sık sık yeni Türkçe ifadeler öğreniyorum ama öğrenmesi zor bir dil." diyerek cevap verdi.

Voleybol dışında neler yapıyor?

Voleybol dışında nelerle ilgilendiğinden bahseden Perrin daha çok golf oynayıp ailesi ile vakit geçirdiğini ifade etti. Biraz gitar çaldığını da söyleyen Kanadalı voleybolcu bir rubik küpünü 40 saniye içinde çözebildiğini söyledi.

Son olarak gençlere tavsiyeleri sorulan John Gordon Perrin "Her zaman kimin senden daha iyi olduğu bir gün ortaya çıkar ki, bunu yaşayarak onlardan öğrenebilesin.” dedi.

John Gordon Perrin kimdir?

Kanadalı voleybolcu John Gordon Perrin, 1989 yılında dünyaya geldi. Smaçör pozisyonunda forma giyen Perrin bu sezon AXA Sigorta Efeler Ligi'nden Halkbank'a transfer oldu. Kanadalı voleybolcu daha öncesinde birçok yabancı ülkede forma terletti. Perrin'in oynadığı takımlar ve ülkeler ise şu şekilde: 

TRU WolfPack (Kanada)

Team Canada Full Time Centre (Kanada)

Arkas Spor (Türkiye) 2011-12 / 2014-15 dönemi

Lpr Volley Piacenza (İtalya)

Asseco Resovia Rzeszow (Polonya)

Beijing BAIC Motor (Çin)

Belogorie Belgorod (Rusya)

Sada Cruzeiro (Brezilya)

Ural Ufa (Rusya)

Shahdab Yazd (İran) 

Lokomotiv Novosibirsk (Rusya)

WithU Verona (İtalya)

Senin için hazırladığımız haberler