Karşıyaka, Okan Baydemir'le Yollarını Ayırdı

Orhan Gülek
02.01.2023 - 16:39 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 16:45

TFF 3. Lig'de Karşıyaka, sezon başında kadrosuna kattığı fakat beklentileri karşılayamayan kanat oyuncusu Okan Baydemir’le yollarını ayırdı. İşte detaylar

Karşıyaka, Okan Baydemir'le Yollarını Ayırdı

AJANSSPOR - HABER

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, sezon başında transfer ettiği Okan Baydemir’le yollarını ayırdı.

Karşıyaka, pek çok oyuncu transfer etmişti

Karşıyaka, sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak için kadrosunu güçlendirmişti. Kaf-Kaf bu süreçte birçok oyuncuyu kadrosuna katarken, bu oyunlardan birisi de Okan Baydemir olmuştu.

Okan Baydemir beklentilere cevap veremedi

32 yaşındaki kanat oyuncusu, yeşil-kırmızılı formayla bir türlü beklentilere cevap veremedi. Baydemir, sakatlık sorunları da yaşarken bu sezon çıktığı 9 lig maçında gol ya da asist üretemedi. 

Karşıyaka transferde atağa geçecek

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta ara transfer döneminde sadece 68 Aksaray Belediyespor'dan eski oyuncusu Ali Say'ı yuvaya döndüren Karşıyaka, diğer takviyeler için görüşmelerini yapıp beklemeye geçti.

Orta saha ve defansa yeni transfer

Teknik direktör Selahaddin Dinçel'in özellikle kanatlar ve forvet arkasına olmak üzere orta saha ve defansa alternatif takviye istediği yeşil-kırmızılılar, bu hafta yeniden gaza basacak.

Serdar Ümit Deniz Karşıyaka'nın elinden kaçtı

Pendikspor'dan kanat oyuncusu Ali Han Tunçer ve Karaman FK'dan stoper Ahmet Batuhan Akyüz ile görüşen İzmir ekibinin talip olduğu Nevşehir Belediyesporlu ön libero Serdar Ümit Deniz ise Çankaya FK'ya imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler